Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mere Dad Ka Harlem Shake

Megint egy. De most a MDKM színészeitől, akik a film vetítésén danszolnak, ha ezt lehet vagy kell egyáltalán annak nevezni. Ram Kapoor azért nagyon adja. 

0 Tovább

Mere Da Ka Mash Up

Eldőlt. Számomra már biztosan kötelező képkocka néznivaló lesz a MDKM. Lehet flop, agyonkritizált, mert ilyen zenék mellett a korai ez a tavasz kihagyhatatlan ajánlata. Meg(v)ettem. A most következő Dj Shadow nevével fémjelzett mesáp pedig már csak a cseresznye a habon. Korrekt, lájti, nagy jóság, míg a punjabi különítményről ne is beszéljünk. Rokkol hatványozottan. Idevele.  

0 Tovább

Mere Dad Ki Maruti - title song

Hogy is van az? Jobb később, mint soha? Valahogy úgy-úgy, és akkor ez most nagyon igaz a MDKM-ra. Mert bő tizenöt nappal a kezdés előtt vett rá arra, hogy végülis meg kéne ezt nézni, nem olyan rossz, mint amilyennek tűnt elsőre a trailerből. Flopnak flop lesz majd, de a dalbetétek, a punjabi zenék (hálelulja Sachin) miatt én most bizalmat szavazok neki. Mert bwban az is már félsiker, ha a zenék jók, miközbe a sztori egyáltalán de nem. Hajrá. 

0 Tovább

Haaay

A Mere Dad Ki Marutiból meg Sachin Guptatól, aki hát nagyon punjabira vette a figurát. Hiszen YoYo és Mika után Panjabi MC és Manak-E is közreműködött neki egy dal erejéig. És ha minden igaz a title song is hasonló kezekbe került. Arról majd később, meg van egy mashup a korongon pluszba.

Addig viszont itt van a Haaay, amit nem csak hallgatni érdemes és különös, hanem nézni is, mert a táncon kívül riksák, traktorok, motorok is főszereplői a betétnek, amikkel driftelnek, gurulnak, versenyeznek sötöbö, szóval nem bw hétköznapi na.  

0 Tovább

Main Senti Hoon

A posztolást mindig a csúcson kell abbahagyni. Következzen is a nap zenéje, kövezzetek. 

Nem azt mondom, hogy a Mere Dad Ki Maruti most már nézős lesz (a gyenge trailer után) és lett, de ha mást nem, a zenéket biztosan nagyon várjuk, és fogjuk szeretni, ha ilyenek, mint ez a Main Senti Hoon. Bár a betét érdemeit se kell lekicsinyíteni, danszos, mókás, desi, fiatalos lehet tucatdarab, de piszok élvezetes, a dallam tapad, és a szemnek is orgazmus. Elsősorban nem Rhea miatt, aki szép, hanem mert végig dobtam a szmájlikat, aztán a car jeleneteknél kész felröhögtem. Hatalmas, pláne a ott egy perc végén. Tetszik.   

0 Tovább
«
12

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek