Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Papa Toh Band Bajaye promó

Kábé egy hónapja volt belőle már kiszivárgott (indokoltan?) camos verzió. Amiben ott akkor fel is tűnt, tűnhetett haha, hogy ez bizony a we no speak americano indiai feldolgozása (rip-off) lehet majd. És voálá az is lett. Kitkat rá. 

Ez persze nem feltétlenül rossz. Mert jól szól, az eredeti után szabadon. Csak mégis remélem, hogy a zeneszerzőkből, a Sajid-Wajidból nem lesz mindjárt ezért, ezzel egy Pritam 2.

És ne is szaladjunk ennyire előre, hisz ez még csak az első zene a Housefull 2-ből. A címe a címben olvasható, a többire meg ott a mastercard beágyazott tök csilivili videó alant. 

 

0 Tovább

2. Housefull

Direkt előrehoztam a számot a címben, mert a plakáton is erre helyezik ki a hangsúlyt. Nem tenném ki sehova ezt se, de mégis izgalmasabb, mint az előzetes volt. 

0 Tovább

Housefull 2 trailer

A poszternél már elpötyögtem magam, hogy mennyire nem gyere be ez az előzetes. Elég csak ránézni. Persze Sajid Khan a rendező nagyon nagy szórakozást, szórakoztatást remél tőle, vagy inkább attól a csomó színésztől, akiket valami ok folytán sikerült erre a projektre, a folytatásra, a szereplésre rábírnia, azok után, amilyen az első volt ugye. És akik miatt majd tömegek fognak moziba rohanni. Amire egyébként van esély, de hogy kik is ők pontosan? Tessék névsor felolvasás következik: 

Rishi Kapoor, Randhir Kapoor, Akshay Kumar és John Abraham, Asin Thottumkal, Riteish Deshmukh, Boman Irani, Mithun Chakraborty, Chunkey Pandey, Jacqueline Fernandez, Zarine Khan, Shazahn Padamsee és Shreyas Talpade!

Tudod mire jöttem rá miközben végignéztem ezeken a neveken? Arra, hogy nem is azért fontosak, mert akkora csillagok lennének bwban (egyik se khan) valamennyien, hanem, mert így együtt biztos nem láthattuk még őket. És ez valahol tényleg jó, menjen is 1 darab ok a megnézésre.

A másik ok meg lehet a zene. De ezt érezni, hogy nem mondom biztosra. Már csak azért se, mert az előzetesben hallható we no spekaes dalon kívül a többit még nem ismerjük. De azt tudjuk, hogy a Dabanggal filmfaret nyert Sajid-Wajid szerzi - a zenét, akik nem tegnap kezdték a szakmát űzni. Viszont negatívkodás és kérdőjel akad itt is bőven. Hiszen a fiúk sok nyomot eddiglen nem igen hagytak bennünk, szóval fürdünk a kételyekben tovább és előre.  

De addig is jöjjön az, amiről már sorok óta karakter szállingózik, maga a trailer, aláfeliratozva angolosan. Nos...

0 Tovább

Housefull 2 poszterek

Egy. A PS csodákra képes. Kettő. Van hozzá trailer, ami gyenge, de erről később. Három. Ezt nem akartam írni, de az első része mégis csak a 60 legrosszabb bw film egyike. Hogy ezek után még érdekel? Oké.

 

0 Tovább

We No Speak Indiano

Or? Whaaa... Kiszivárgott vagy kiszivárogtatták indokoltan? Lényegtelen. Inkább élvezzük, amíg lehet.

A tények. A Housefull második részének premierje odébb van, idővel foglalkozunk is vele. Na jó az igazság az, hogy nem számítottunk arra, hogy most itt ebben a hónapban, a mai napon már lesz egy vid róla, belőle, bár kétes minőségben, de releváns tartalomként. Ilyen ez a bwszakma.

Hogy mit látunk? Akshay, Ritesh, John rázzák a parketten szemüvegben meg mindenféle színű öltönyben. A zene meg? Ismerős. A címben utaltam rá. Mégis BAND BAJGAYA PAPA KAA szól már  egy ideje a hangfalakból megállás nélkül. A jelszó: Sajid Wajid. Ők csinálják a zenét, tudod, akik legutóbb a Dabanggal nyertek Filmfaret. Húha, azaz.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek