Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az Eid velük. Az Eid nekik.

Ami páraknak azt jelenti, hogy a vallási ünnepet sokan kedvenc sztárjaik közelségében (már amennyire az lehet) töltik el. Még ha pár másodpercre is látják éppen azokat, meg a forintnál is jobban esik az eső rájuk éppen, az sem kizáró ok, zavaró tényező. Mert az mégis mindent kárpotol, hogy a Mannatnal Shahruk Khan üdvözli a tömeget, kiinteget, vagy Salman Khan teszi ugyanezt valahol egészen máshol, ahol emberek százai gyültek össze. 

0 Tovább

2015/07/17/Raees

Az idei Eid szerencsét hozott Sharukhnak, hiszen a Chennai Express nem csak, hogy soha nem látott gyorsasággal szedte össze a corerokat (a bűvös 100-at), hanem még összbevételben is túltett mindenkin, és ma már, mint bw legtöbb pénzt hozó filmjeként emlegethetjük. Ezért se meglepetés az, hogy SRK szeretné, ha legközelebb is lenne legközelebb, mert rájött, hogy Salman mellett mégis tud labdába rúgni, csak ahhoz tényleg ünnep kell, nagy ünnep, egy Eid pl.

A rossz hír azonban az, számára legalábbis, hogy jövőre, a jövő évi Eid már le van stipistopizva pont Salman új filmje miatt. A Kicket mutatják be akkor.De jó hír, már neki is, hogy 2015-ben, #holvanazmég, azt mutathat be, amit akar, és be is mutat. Tudjuk is mit fog.

A Raees című filmet, abban fog szerepelni, gujarati donként, szeszcsempészként (hwhat?), mellette pedig Farhan Akhtar helye biztos már, aki zsaru lesz és üldözi majd, hogy 'ne csinálja, nem szép dolog, elkaplak és közbe elmúltvalahányévezik, hogy ennyi és annyi bajt hozott mindenkire'.

Omájgád ez igazából, hogy ezt a két ember egymás mellett lehet látni moziban. Frenetikusnak ígérkezik. A rendező Rahul Dholakia lesz, és ennél többet már komolyan nem tudunk mondani. Bár el is akadt a szavunk, amikor először olvastuk. És ha lehet, akkor a következő évet nem is kérném most, ugorjuk át, mintha nem is lenne, időgépépítést meg támogatok, szóval. Város a várós.       

0 Tovább

#Közkutat #Eidet #ChennaiExpresst

Van az, amikor eltervezed, kiszámolod, leganttozod, hogy most aztán minden úgy lesz. Később meg kiderül, hogy a fenéket. Bevallom, nem is szeretem a nagyon váratlan dolgokat, a hét pedig pont, hogy tartogatott ilyenekből párat-egy néhányat. Éljen. Vagy mégse.

De az utolsó napra azért csak sikerül(t) kontent-seringküldetésnek eleget tenni jól. Sőt még ozora is van, amiatt se kell szívni, a közkútak is tárva-nyitva állnak mindenki előtt, a sziget pedig szigetebb már nem is lehetne, így miért éppen mi maradnánk ki a sorból. Mi ergó bw, aki bőven adott, szolgáltatott hideget-meleget erre hétre hírekben leosztva. Hirtelen csak kapkodunk ide-oda, nem is tudjuk hol kezdjük, kinél, merről.  

Talán először is Eid Mubarak! Evribádi. Mert az ünnep az ÜNNEP, legyen akárhol-bárhol is megtartva. Ez az Eid meg most olvasom, olyan mint karácsony, mindenk hazatér (get on the train baby), eszik-iszik-mozizik ottan, háleluja nekik. Meg imádkozik, el ne felejtsük. Együtt a család, és 2013.

Meg ha már a mozi szóba került, akkor Chennai Express! Nézik és nézik és nézik. És még annál is többen. Akarok írni róla még, de előzetesen annyit, hogy filmtörténelmet írt bwban, és talán még fog is néhányat, ki tudja. Egyelőre kezdésként annyian nézték, mint hindi nyelvű mozit soha, semmelyiket se. Durva. Két nap alatt majd 70 crore-ig jutott. KÉT egész nap. Az kábé annyit jelent, hogy kihaltak az utcák, és mindenki a moziban volt, az elefántokig bezárólag csak azt leste. Ma pedig vasárnap és hát jól tudjuk, mozizni a legjobb ilyenkor. Szóval akár az is megtörténhet, hogy ma is legalább ugyanennyien látogatnak el a filmszínházakba. Shahrukh Khan úgy néz ki megcsinálta. Tudta mi kell a népnek. Mégha kritikusok úgy lehúzzák, mint a pottyantós wc-t. De hát legalább nézzük a jó oldalát: idén is lett egy Salman Khan mozink, csak azt azt Srk hozta el nekünk. Végülis belefér, de elég volt, jövőre remélem már mást csinál.      

0 Tovább

Trishna filmzene

Nem egy bw-darab, de van (csomó) indiai vonatkozása a Trishnának, ami Thomas Hardy regényének, a Tess of the d’Urbervilles (Az egy tiszta nő) filmes adaptációja. Michael Winterbottom rendezte, és két fiatal szerelmét, annak drámáját meséli el. A Torontoi filmfeszten már bemutatták, mindeközben UK-ba is befutott, meg a nyár folyamán sok más helyre is is megérkezik még a nagyközönség elé.

És akkor jöjjenek azok a vonatkozások. Azon túl, hogy az egész sztori Indiában játszódik és az egyik főszerepben a rút desi kiskacsa Freida Pinto szerepel (még Anurag Kashyap is feltűnik), még a zenében is találkozni ismerős nevekkel. Olyanokkal, mint Amit Trivedi. És ezt tök jó látni, fúh de még milyen jó lesz hallani majd. A film is érdekes, de minket most tényleg a dalok hoznak a lázba, amik közül egy így néz ki promóképpen. Idevele, velük gyorsan. 

0 Tovább

Az Esquire magazinban most Freida Pinto

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek