Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ek Villain mashup

Álmomban ez sokkal perfectebb volt. Legalábbis akkor, amikor elképzeltem, hogy milyen lenne egy Ek Villain dalokból összegereblyézett mesáp kisvállalkozás. Erre DJ Shadow kapitulál. És a füleket teljesen érthetetlenül otthon hagyja meg cserben. Nem ezt vártuk egyáltalán, ha várhattuk. Ilyen és ehhez hasonló filmzenék nem palvinbarbarák, hogy nap mint nap vele találkozzunk (az interneten), mert mindenhol ott van, róla szól. Persze a szám nekem is nyitva maradt, csak nem azért. A csodálkozás negatív formája vetült az arcomra, mikor a végére értem és kerestem valamit, ami pont nincs benne. Vakvágány, de soha rosszabbat azért.     

0 Tovább

DJ Shadow Dubai & DJ Ansh Doha - Valentine Mashup 2014

Bw-ban minden nap valentin nap. Csak ez lehet a magyarázat arra, hogy órákkal a jelentős esemény után is még mindig kerülnek ki mashupok. Senki nem marad le, most éppen Dj Shadow tesz eleget a kötelességnek. Kicsit megkésve bár, de törve nem. Hiszen hiába hallottunk már annnyit, hogy azt egy kezemen se tudom már megszámolni, mégis tök jó még ezt az egyet is. Talán, mert ahány mashupkészítő, annyi mashup. Egy és még egy ugyanolyan nincs. Szóval erre egyáltalán nem igaz, hogy az egyiket hallottad, akkor a többit is. Hajrá. 

0 Tovább

Best of 2013 Mashup

Aj de nehéz elengedni 2013 kezét. Legalábbis bw zeneügyileg. Kell egy kis idő még, pár nap, amíg arról-erre rászokok. Addig viszont egy percig se bánom, hogy későn érő vagyok, a múlt megszállottja, addig, amíg az ilyen DJ Shadow mashupok vesznek körül. Jó is lett. Teljes maszáláság, van benne party, dráma, romantika-szekció, és mégse hullik darabjaira, vagy lenne a megszakítás miatt rossz érzésünk. De hát ezért bw. Ők értenek hozzá. Meg Dj Shadow is, aki a tuctuc elemekkel együtt is ezt a fasza mashupot hozta le közénk. Olyat, amiért lehet szeretni 2013-at, ugye Kiran Kamath!

0 Tovább

A nagy Break Up mashup

DJ Shadow legújabb kreditjét küldöm mindenkinek, aki így érzi, de legfőképp ennek az úriembernek 'lesz majd jobb is bro' üzenettel.

Persze mások is nyugodtan belekóstolhatnak, korrekt kis zenemaszalázás, bár a parkett meg várhat rám.

A szerelmeses mesáp cédék ideje pedig lejárt. Yikes. Most már ez a menő fiúk-lányok.        

0 Tovább

Itt a SAK mashup

Ki kérdezte? Mert van már ilyen is. Dj Shadow összegöngyölte nekünk. Mi meg köszönjük szépen. Egészen rendben is van, mind emberileg, mind zeneileg, mindenhogyan. Különösen az tetszik benne, hogy pöpec dalokat válogatott be ide, majdnem a legjobbak közül is a legjobbakat. Saif azért szerintem alul van értékelve, a Khanok között sok esélye labdába rúgni nincs nagyon, de ha ilyen Go Goa Gone dolgokat bevállal, ezt a vonalat erősíti, akkor még lehet rá a jövőben számítani, ennél is jobban, csak hát ő se lesz már fiatal. De jöjjön a lényeg. Kitkat. 

0 Tovább
«
12

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek