Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Paaji tussi such a pussycat

CAAAAAAAT. Beakadt a szalag.

A Sachin-Jigartól is annyi mindent vártunk, csak pont ezt nem. De mielőtt még azt hinnétek ez rossz, gyors kiegészítem: tetszik. Persze a dalszöveg az olyan, hogy nincs, és a látottakat is be kell fogadni, rá kell gyúrni, viszont akinek ez oké, annak is ez lesz a világ közepe az első pár hallgatás után. Tapad, miközben az egész furán veszi ki magát, látom meg minden, mégis elcsápolgatok, elveretek rá minden van az a pénz nélkül.    

SAK meg az új Pritam, legalábbis kinézetre.

0 Tovább

Bol Beliya

Govinda láz lett úrrá bw-n manapság. Vagymi. Hiszen egyre több helyen tűnik fel filmekben, és ami fura, hogy jól teszi a kereket. Magam sem döntöttem volna másként egyik esetben sem. Akármennyire is gunday dejavum van a Kill Dillel kapcsolatban. Nyilván a név garancia, de ehhez azért az utóbbi évekből nem vagyunk hozzászokva. A filmzene meg SEL érdem. Bár nem lesz a kedvencem.  

0 Tovább

Mitti Di Khushboo

Nyílt titok, hogy imádom, amit Ayushmann a zenében és azzal képvisel. Így mindig örömmel fogadom, ha leporolja az iskolai dalszövegeit, felénekli, és Rochak Kohli kollaborálásában a világ felé közvetíti azt. A legújabb ilyen nem is éppen egy filmzene, hirtelen el se tudom képzelni valahova, bár a Pani Da Rang se arról lett híres, egyedül is betonbiztosan tudott érvényesülni. Nem kellett neki betét se. Na a Mitti Di Khushboonak ha lenne se tudna mit kezdeni vele. Mert ez nem jön át, érezni rajta, hogy ayushmannos, ám nem annyira, hogy ez kiemelje a tucatból. Harmatgyengécske.

0 Tovább

Love Dose

Napizene YoYo Honey Singhtől. Aki ezt az évet már kipipálta, és bőven felülmúlta a tavalyit már most. Pedig azért ez is hullámvasút volt, 2014-ügyileg, viszont a jó több lett, a rossz emlék, élmény meg a kevesebb. A love doset pl. e kettő közé lőném be. Annyira love/hate, szeretem utálni, meg utálom szeretni egyszerre. Nem is a diploma meg élete munkája, viszont kiteheti az ablakba minden kétely nélkül. 

0 Tovább

Nonsense Ki Night

Lassan, látva az ilyen és alacsony szinten ívelő meg szárnyaló dalelőzeteseket, azt kell gondoljam, hogy ideje visszasírni a Chennai Expresst, mert az legalább dalokban tűrhetően muzsikált. Míg a Happy New Year egyértelműen elvérzik ezen a ponton, is. A Vishal-Shekhar monnyonle, jóllehet ez Farah Khan sara úgyszintén. Egyre jobban félek tőle, hiába SRK satöbbi.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek