Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az MTV Unplugged újszériája és Amit Trivedi bemutatja

Azt az Iktarat, ami úgy ellazít, megnyugtat és kikapcsol (keep calm), hogy észre sem veszed. Most meg még új csomagolást is kap, akusztikusan, egyedien, amitől a mínuszok is félnek. Én pl. teát szürcsöltem alá, elhajlogattam rá, és a nap végére beérett nem-szalonképességem egycsapásra átváltott relax üzemmódba. Tényleg ilyen hatása van, de már az eredetinek is. Ezért szeressük. Szeressétek. Jól jön, ha jön.  

0 Tovább

Farhan-live:Pichhle Saat Dino Mein

A tegnapi szokásunhoz híven, meg azt folytatva, ma is jövünk egy átdolgozott filmzenével, amit az indiai MTV Unplugged harmadik szezonjának köszönhetünk. És Farhan Akhtarnak, aki színész, rendező, producer létére még énekelni is tud.

Nyilván senki ne számítson itt arijitsingheskedésre, hogy olyan szintre, magaslatokba szökünk hirtelen vele, őt hallgatva, de teljesen rendben van. Pl. Priyanka Chopranál máris körökkel élvezetesebb performanszt csikar ki magából, a mi legnagyobb megelégedésünkre.

Aki pedig nem ismeri az említett filmzenét, a Pichhle Saat Dino Mein-t, az most úgy tegyen mintha igen. Komolyan? Mikor valamiféle mérföldkőnek számít, ez is, ahogy a film, a Rock On, a Dil Chachta Hai után szabadon. 1:46-nál meg ki nem énekelt? Az a kikacsintás és mosoly meg utána megfizethetetlen. 

NÁNÁNÁNÁNÁ

0 Tovább

Ilahi-hihihi

Már karácsony után, még szilveszter előtt, pont két ünnep között, mielőtt a nagyüzem itt a blogon (Best of Bollywood) is kezdetét venné, pihenjünk meg egy csöppet, hosszú év volt ez úgyis. Hallgassunk bele a nyár egyik legvarázslatosabb, gyerekzajosabb filmzenéjébe, csak most gyerekzajok nélkül. Ettől persze még ugyanolyan varázslatos marad, mint volt.

A titok nyitja nem is Arijit Singhben rejlik, hanem az akusztikusos előadásban. Abban, hogy másként kapjuk vissza azt, mint ahogy megszoktuk az albumról, Pritam zenei rendezésében. Nem jól, vagy jobban, erről szó sincs, meg hogy egyik üti a másikat, nono. Hanem más, egyedi, de szerethető csomagolásban. Csápolsz, a fejed rázod, kiugrasz a bőrődből a fotelodban, nagyon ki lett ez találva kérem szépen, ez is, így is. Mosolyra csal. Simán csak faszább kedved lesz tőle. Jóság.

Egy Arijit Singh koncertre meg el kell jutnom. Nincs mese. Értem én, hogy nem ő írja a dalokat meg ilyesmi, viszont mégis olyan. Mert mintha neki írták volna direktbe, rászabták volna, más ezt így eséytelen lenne elénekelni. Az ő éve. Az bizony.

0 Tovább

Koffee with Karan is coming #4

Már majdnem leírtam, hogy mi is ez, mire jó, mire nem, meg ki az  a Karan Johar. De aztán rájöttem minek, hiszen ez a videó helyettem is beszél, elmond mindent, és megadja a választ, a legzöldfülesebbnek is.

Kezdés tehát decemberben. Az első vendégekről meg egyelőre még nincs hivatalos infó. A jól értesült zsurnaliszták azonban tudni vélik, hogy ez a Katrina-Ranbir páros lehet, ami eléggé meh. Persze kezdeni is tudni kell, olyat, hogy mindenki ráfigyeljen, és erre viszont tökéletesebb duó nincs jelen pillanatban bwban.

A promóról meg?! Karan is jobban jár, ha inkább rendez tovább. Mind a koreo, mind a zene vérciki, ennél kábé minden jobb lett volna, csak ezt ne.   

0 Tovább

Na mit nézzünk Bözsi? Hát az Örök Szerelmet!

A FEM3-nál aligha tudnak róla, hogy Sanjay Leela Bhansali éppen most készül új filmjét bemutatni, de a sors furcsa fintora mégis azt eredményezte, hogy a híres bw rendező filmográfiájának egy - nem éppen sikeres, és csillogó - darabját láthatjuk majd a holnapi napon ezen a csatornán, 19 óra 10 perces kezdettel. Ez lesz a Saawariya, azaz magyar címén az Örök Szerelem.

Egyrészt tökre boldogságosság ezt látni, hogy majd lehet látni egy bw (bolivúd?bálivúd!!) filmet a sok nyugati mellett értelmes és normális (főműsor)időben, amikor azért tényleg van és lehet ideje a népnek tévét bambulnia csak úgy, mert.

Másrészt örök szerelem harag, hogy pont azt választották, ami már az egyik másik adón is lement. Többször. Értem én persze, hogy honnan fúj a szél, és nem is az a célom, hogy minden nap bw nap legyen a tévében, nonszensz. Csak miért kell állandóan pont azt a hármat (Krrish, MNIK, Saawariya) mutogatni, amikor tele van a bombayi nem létező filmgyár ennél sokkal jobb és szebb alkotásokkal. Nyilván ne válaszoljatok erre, költői kérdés volt.

De tudjátok az a baj, hogy pont most nem kéne elvenni, hanem meghozni a kedvet egy bw filmhez, mégis ennek ellenére irtó nehéz házi és kötelező feladat ez nekem, tőlem.

Hiszen a Saawariyaa alapvetően nem az a film, amit igen is mutogatni lehetne mindenkinek, mindenhol, mert annyira hűde oda és vissza bámulatos, csodálatos csoda. Aminél jobbat (szebbet) nem hordott a bwilág. Bár az is igaz, hogy aki itt megszereti bwot, vagy csak egy kicsit is megérez valamit ebből, abból, amit így hívnak, annak már megérte. Hiszen ez csak a kezdet, SLB is tudása javának egy kis szeletét hozta csak magával ide.    

Az előbb a szebbet direkt nem írtam ki még, hiszen arra tényleg nem lehet panasz. Aki vizuálorgiát akar, olyan alternatív dosztojevszkij világba csöppeni, ahol minden kékáztatott és varázslatos, mesebeli, annak ez a főnyeremény, viheti, mert ennél szebbet nem talál majd a tévében akkor és ott, szavamra mondom.

Persze nem csak nekik, hanem azért mindenkinek ajánlani lehet az Örök szerelmet. Mert nem az a hálivúdi zs kategóirás film, amit megszokott a néző, annál több van benne, festőien gyönyörű, a színészi játékok is rendben vannak, a történet bár lehetne izmosabb, de a zenéi meg ezért pont kárpótolnak, fülbemászóak nagyon. Menjetek neki, pórbáljátok be, vagy még egyszer, ha már éppen láttátok. Mert soha nem elég, nem lehet korán kezdeni. Áááhhááh.

Végezetül meg itt a videó, ahogy a FEM3 promózza fel. 

0 Tovább
«
123

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek