Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sava Dollar

Oh. Szóval akkor az Aiyyaanal is tudnak valamit. Az első dalbetét promót, ami már! nem volt egyszerű, na azt a Sava Dollarral sikerült rendesen megugraniuk. Miközbe csak jelzem, hogy a zene itt se-ott se éppen hogy de nem csillagsávos csoda már. Ejnye Amit Trivedi. De szerencsére, szerencséje, hogy ilyen képkockákat varázsoltak a zenék alá, mint amilyen ez. Rani fürdik a pénzben snitt a leglegmókásabb, de amúgy az egész nagyon vicces.      

0 Tovább

Dreamum Wakeupum

2012 Ooh La laja is befutott. Rani lett az új Vidya,"six pack" Surya az új Naseeruddin Shah, ami azonban megmaradt, az a mókás dél-indiai hangulat, a rikító jelmezek és a tánclépések.

Azt most pontosan nem tudom, hogy direkt alakult így ennyire egyformára, hasonlóra a kettő, de mivel a most kikerülő (majd hamarosan az Aiyyaa filmben látható) Dreamum Wakeupum olyan szinten hülyeség, baromi bohockódás és szuper vidám, egyszerűen nincs is miért meg minek ezen agyalni. Lefoglalja az agyad teljes memóriáját, miközbe nézed, shocking. avi. A tanácsom, mielőtt kattolsz, készülj fel rá.    

0 Tovább

Dream-um Wakeup-um

Aiyyaa kolorizált képjóság Ranival. 

0 Tovább

An accident or a crime?

Hoho, itt a Talaash trailer. Az idén most, ma van akkor a karácsony.

Nem mondom, hogy ez az év legjobb előzetese, de volt olyan kritikus, aki 5/5 szórt rá, miközben nagyon nem szokott. Ami inkább érdekes, hogy a Kahaani után lehet felvirágzik bwban a (nyugati módi) thriller készítés. Tessék csak szépen lassan erre berendezkedni, pláne ha még ez is összejönne. Miket beszélek már?

Hogyne jönne. Aamir Khan tud, vele meg csak nyerni lehet és még jobban felértékelődhet a műfaj szerepe bwban. Ilyen maszalakat, romkomat aligha szorít ki a mozikból, bwról beszélünk, de parallel cinema mozgalom terjed szét. Egyre több és híresebb sztárt fűznek meg.

Vidya Balan is sokat köszönhet az idei Kahaaninak, a rendezőnek Sujoy Ghoshnak. Aamir Khan meg végülis már sztár, neki nem kéne. De igazából van abban valami, hogy olyan új szkripteket keresnek a színészek, amik nem az n+1 bw tucatokhoz készültek.

A Talaashnak amúgy pont a Kahaani a gyengepontja. Nem is mutatták be egy ideig, amíg az még műsoron volt. Hagyták kifutni. Nem azért, mert annyira hasonló volt, inkább a műfaji összetalálkozások miatt, nem lett volna jó és célszerű vetíteni. Az év végére meg előreláthatólag nem lesz ellenfele innen nézve.

De vissza az előzetesre. Az igazság az, hogy a teasert nem múlta felül. Jó, azt nem is lehet, de    talán kellett volna. Pici hiányérzetem maradt most. Hiszem azt, hogy elfelejtettek valamit megmutatni és lesz benne még mit nézni, meglepődni. Ez utóbbit külön kiemelem, mert néhány külföldi oldalon kész tényként veszik miről fog szólni, spoiler ide vagy oda. Ami bwban nem fura, mégis talán a műfaj által támasztott elvárások miatt várnék többre. De whatever, mert nagyon patent lett. Rögtön rendelnék tiketet rá, minden előadásra, egész hétre. Jó lesz ez.       

0 Tovább

Vörösbe áztatott színes magnók, rácsos szemüvegek meg a Rani

Azaz valahogy így fog kinézni Rani Mukherjee item numbere az Aiyyaaban. És ha minden igaz lavani lesz. Ez is. Minek utána már Kat és Vidya már kipróbálta magát ebben több és kevesebb sikerrel. Hajrá, bár az előjelek elég jók. Lásd a képet. 

A lavani egy zenei műfajként írhtató le, mint a tradicionális zene és tánc kombinációjaként. Jellegzetessége, hogy nagy előszerettel használja a Dholakot, ez egy ütős hangszer (dob), amire mozognak aztán a táncosok egy romantikus - már-már erotikus - hangulatban és hatalmas tempó, ritmus kíséretében. Amúgy meg egyszerűen egy népi tánc, Maharashtra államban igen népszerű, és a neve a Lavanya szóból, névből ered, ami annyit tesz, hogy szép vagy gyönyörű. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek