Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Peddlers és a GOW Cannes-ban

Megérkeztek, ott vannak. Viszik bw minden bizonnyal szép és jó hírét. Csak ügyesen-okosan. Hajrá. A Peddlers már bemutatkozott, szeretik is meg nem is kritikák, a GOW pedig fog majd valamikor. Ez utóbbinak is a szűk castja látható az első photon, a másodikon pedig értelemszerűen a Peddlers teamje feszít kicsiben. Öröm és boldogság mindenütt az arcokon, érthető. 

0 Tovább

Peddlers trailer

Az év Dhobi Ghatja? Lehet? Lehet. Valahol ez jut róla eszembe, ahogy páran vagyis hárman próbálnak Mumbaiban szerencsét ilyen-olyan indokokkal, tervekkel a hátaik mögött. Egyiknek küldetése van, a másik hazugságok között él, míg a harmadik céltalanul megy előre és tovább, most éppen ide... 

A filmben azt mondják fontos helyet kap majd a szerelem (naná bw), amivel egyikük sincs kibékülve, és hát a VÁROS. Ami zajos, nyüzsgő, klausztrofóbiás már-már szellemváros, egy külön filmkarakter (itt is befigyel a DG), ahol sosem könnyű megtalálni az igazságot, vagy azt amit akarsz egyáltalán. 

A nem éppen bwhétköznapi tréler ennyit, nem többet árul el a Peddlersről, amit Vasan Bala kevés pénzből (low budget, minimalista) forgatott le. A színészek közül csak az egyik ismerős, az a fiú, aki a Shaitanban és a Girl in Yellow Bootsban (inkább underground, parallel bw cinema) is szerepelt már korábban. Anurag Kashyap felfedezettje, akinek ahogy az előző kettő filmhez, ehhez is köze van, mert producere volt.  

Vélemény erről? Csupa jó. Igaz engem már a poszterrel megvettek, de a furi trailer is rohadt meggyőző --> látni kell. Messze nem lesz vidám, de hát az élet sem olyan. A zene meg letehetetlen. Picit Bali dejavum van, ami legutóbb, 2011-ben az egyik legjobb filmzene volt a Shaitanból.    

Ja és nem felejtettük el, hogy Peddlers Menni Cannes. Hiphiphurrá. 

 

0 Tovább

Peddlers poszter

Lehet itt foggond személyre szabottan, de egy poszterre azért mindig van idő. Különösen ha az a Peddlersé, ami Cannesba a Kritikusok Hetén indul majd nemsoká. Egyébként trailer is van hozzá, de arról majd később, egyelőre nézzük ezt a plakátot. Nem tudom ti hogy vagytok vele, engem megfogott, eléggé. A hónap plakátja címet oda is ígérem neki, előre.   

0 Tovább

Bréking, Anurag Kashyap is ott lesz Cannes-ban

A cím úgy gondolom már önmagáért beszél, de azért na mégse lehet annyiban hagyni, egy sorban elintézni. Mert India (picit bw is az) is képviselteti magát az idei Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon.

Egyszer a Directors Fortnight” elnevezésű szekcióban Anurag Kashyap Gangs of Wasseypur című filmjével. Ami ha minden igaz, akkor a szénmaffiáról fog szólni Dhanbadon. Összesen két részből áll, mindegyik majdnem 3 órás, szóval ah, maratoni lesz, ki fogja azt végignézni. Cikkeznek arról, hogy még Daler Mehndi is énekel benne, valamint hogy az egészet valami Jharkand politikusok története ihlette, akiket gyilkosságok miatt ítéltek el. Lényegében, egy szó mint száz: bosszúfilmre készülhetünk némi keresztapa beütéssel.

De ez még semmi. Hiszen ugyanitt, ugyanezen szekcióban mutatkozik be a másik filmje is. A Peddlers, amit bár nem ő rendezett, hanem Vasan Bala, de nélküle aligha készülhetett volna el. Valamint ott van Ashim Ahluwalia filmje a Miss Lovel-i, amit a nem kompetitív részben játszanak majd, és amihez már nincs semmi köze Anuragnak, de indulni fog indiai színekben 20 más film mellett. Sztorijáról pedig annyit sikerült kideríteni, hogy két testvér lesz a középpontban, akik a 80-as évek közepén olcsó C horror filmeket készítenek, sokat.

Gratulálunk és reménykedünk.  

Május 16-27. Cannes. Világpremierre velük.      

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek