Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Aww Tuzo Mogh Kortha

6 dolog, amiért ezt nem lehet kihagyni: mert bambi, rubik kocka, Kriti Sanon. És Kriti Sanon. Meg Kriti Sanon. Mahesh Babu meg monnyonle

A nagy sikert aratott Nenokkadine még nagyobb sikert aratott (nálam is) dalbetétje tavaly év vége óta tartja lázban az internetet. Mindenki azt akarja tudni, mi is az a átuzomokortá, mit jelent az, meg alapjáraton telitalálat lett a dal. A hidegben nyitott, és ahogy egyre melegszik egyre többet fordul meg a füljáratokban, és utánozzuk le a koreot, képzeljük el magunkat oda, pont oda, Kriti Sanon mellé. Király.

Meg Évzene. 

0 Tovább

Átuzomokortá

Ha eddig nem volt biztos, mától az lett, a pokolra jutok igen. De ha ehhez az kellett, hogy az év egyik legjobb indiai filmzenéjét (nem, nem bw a drága, hoho) lássam magam előtt enyhén szörnyű minőségben, hát így jártam. Megérte. Megérdemelte(m).

A telugu kasszasiker Nenokkadine Aa Tuzo Mogh Korta dalbetétszerzeményéről van szó, meg azokról a rángató, elmosodott képkockákról belőle, amit a most következő videóban vehettek szemügyre, már ha akartok. Bambi, rubik kocka, Kriti Sanon.  

Én nem bírtam ki, ugye. De annyira, annyira egy húron pendülök vele, hogy az év 34. napján ki is kiáltom évzenének, az is. Miközben lövésem sincs mi jön, jöhet még ezek után.

Ami viszont vicces, hogy ha moziban látnám biztosan feltörne, előjönne belőlem az indiai aktív közönség énem, aki nem bírna magával, ülve ott egy helyben. Fütyülnék, táncolnék, plébekelnék. Szóval ilyenkor nagyon egyetértek az ottani nézőkkel, és nézői szokásokkal.

Egyétek a vattacukrot. Meg hallgassátok. Mert erre még a medve is felébredne téli álmából.

0 Tovább

Aww Tuzo Mogh Kortha

Az a helyzet, hogy Tél Tábornok hivatalosan is visszavonulót fújt. De csak most azután, miután összefutott ezzel a telugu nyelvű filmzenével, ami akkora jóság a köbön, hogy a karácsony ahhoz képest pizsamaparty. Komolyan kint már süt a nap, veszem is elő a napszemüveget, és elképzelem, hogy Mahesh Babu helyén, a nem csúnya színésznéni oldalán veretem szét magam erre, az Aww Tuzo Mogh Kortha című dalra, és plébekelek, utánzom le a csudabaromiállat koreográfiát. Teljes kiszerelésben itt fülelhető be, míg a betétért még várni kell egy ideig sajnos. Pedig hát azzal együtt ütni fogja bw összes még meg se jelent dalos, táncos videóját. Fülpornó még utoljára az év végére.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek