Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Yaar Naa Miley

Köntörfalazhatnék, de minek, mikor úgyis annyira trú, hogy az már kiszúrja a szemünket. 

 Nargis Fakhri cant dance saala 

Nála ezt még Sunny Leone is jobban csinálja. És talán érdemes is lenne elgondolkodnia azon, hogy merre van a legközelebbi tánciskola. Mondom ezt úgy, hogy jómagam és a nagybetűs DANSZ skillem egyedül a caller tune koreográfiáig terjed bruttó se tovább. De hát mégis ő a sztár, a tétel közepe, akin ott a fél világ szeme, hogy aztán elkápráztasson minket a koreográfia mesterek által megálmodott lépésekkel és mozdulatokkal. Aztán meg oda se és rá se bírunk nézni, a Yaar Naa Miley-ben, a Kick dalelőzetesében.

Persze azért nem akarom csak az ő nyakába varrni ezt az item song vereséget, mert akad itt még homokszem akár a dalban, akár a koreoban, akár ebben a devil-oreintált hátteres-környezet témában zusammen. Hirtelen nem is tudom hova tenni, hogy ez most ennyire darkos lett. Úgy látszik bw-ot is elérte ez a dark is the a new cool front. Csak ettől most a mi fejünk fáj jobban. Mert azért lehet ezt ügyesebben is megoldani, ahogy azt az Awari megmutatta pl. Ami pont nem fáj, sőt. 

Igazából ülhetnék ezen egy hétig, de akkor se találnám meg benne azt a kis +++ tényezőt, amiért szeretni lehet ezt az item numbert. Ha a Kick valahol befürdik, akkor az ez lesz. Hiába a YOYO féle langyos dal, az se rúg seggbe, és hát a látottak sem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket. Megnézni szabad. Szeretni megszeretni is ér. De nálam ez édeskevés.

0 Tovább

Nargis Fakhri de halálkomolyan Budapesten volt és forgatott

Ha már unjuk a banánt, meg Jude Lawt , Jason Stathamet, vagy 50 Centet, hogy bépéznek éjjel-nappal, akkor vegyük észre, hogy a háttérben bizony egy legalább olyan magassztár is képviseltette magát itt nálunk az utóbbi napokban, akiről csak kevés szó esett, pedig.

Pedig az instagramját teleszemetelte parlamentebbnél-bazilikásabb-rántott karfiol villásebédesebb- utcai helyzetképekkel többek között, amik azért inkább emelték a város és az ország renoméját. Miközben az Őrségbe még nem is látogatott el. Hogy mit hagyott ki, ugye. Persze ha már itt volt, és 50 cent is van, leszelfizett vele.  

És egyébként forgatni volt itt, ugyanazért, amiért a többi sztár is. Spy lesz a film címe, és abban lesz majd látható, Paul Feig rendezésében. Lássuk majd.

 

0 Tovább

Látta valaki Nargis Fakhrit? BUDAPESTEN?

Mert a következő szelfi alapján nagy a gyanú, hogy az indiai modell/színésznő bizony ellátogatott hazánkba. Mégpedig úgy két nappal ezelőtt, legalábbis az Instagram erről árulkodik, pont akkor, amikor amúgy a Rani-Aditya házasság is megköttett. Nyilván oda nem volt meghívva, a repjegy csak idáig szólt, nem olaszig. Persze ettől még ezt tök jó látni. A pletykák szerint Uday Chopra is itt volt, vele (már nehéz követni, de mintha lenne valami), vagy nélküle. Bár ez kit érdekel, amikor az emberek a kommenteket olvassa a kép alól. Miszerint ez  a hely csak Olaszország meg Prága lehet. 

1 Tovább

Item Number: Dhating Naach

Olvastam olyat, aki fideszes magabiztossággal azt merte állítani, hogy idén ez a legjobb item song. És tényleg? Tényleg. Tényleg? Nem. Hát nesztek.

Csapjunk is a közepébe mindjárt.

Mert azt magam sem vitatom, kétségtelenül van benne valami szemtelenség, ami csak ellopkodja a tekinteteket, és elnyeri végül az inkább igen, mint nemtetszésünket is, de ánblok azért hagy maga után némi kivetnivalót ez a tételdarab.

A Dhating Naach névre hallgat, és - amúgy a Phata Poster Nikla Hero c. film egyezményesített tétele - amilyen faékegyszerű, olyan átlagos. A fő főbetegsége az az, hogy semmi kisugárzása nincs. Sehol egy plusznyi plusz, hogy ebből valami több lehetne, igazán kiemelkedő az évben. Vagy egy olyan pillanat, amiért megérné gifkatalógust gyártani. None. Csak van, csak elmegy szódával.

És ilyenkor hiába jó a koreo', jó a helyszín - aminél többet butaság lenne elvárni manapság ettől az intézménytől, de még Pritam sem végzett rossz munkát - mert fasorba sincs egy Jadoo Ki Jhappival, ami tényleg etalon lett.

És amíg ott 'Zsáklin' nagyon tud érvényesülni (egy Prahu Deva mellett), ahogy megmutatja magát, mint a szegények Katrina Kaifja, addig itt Nargis Fakhri egyáltalán örülhet, hogy nem mást választottak helyette. Kis túlzással majdnem leimitálja Sunny Leonet, persze táncban, és bár durva, de ha nem lenne, akkor se vennénk észre. Ja, hogy valami nő is táncol benne?

Szerencsére van egy akkora tényezője a Dhating Naachnak, ami csak maga mellé állít. Ez pedig az item numberek védőangyala, Nargis megmentő hadművelet sikerkovácsa Shahid Kapoor, aki oneman show lerendezi az egész haddelhaddot elejétől a végéig, ahogy azt még tanítani se tanítják. Na ő már hiányozna, és fájna, ha nem lenne itt. Még úgy is, hogy amúgy se fogom gyakran nem hogy szemeim, lelki szemeim előtt látni ezt az item numbert. De így legalább vele általa, az esélye megmaradt, hogy a filmben, azt látva, ne csukjuk be a szemünket, fogjuk be a füleinket, tekerjük át, mintha nem is lenne benne ez. Ez. Ez itt ni.      

0 Tovább

Készül Nargis Fakhri item numbere

Írtunk róla, hogy lesz, meg azt is, hogy Nargisnak ez lesz az első. Élete első item numbere. Szóval nagyon mindent apait-anyait belead, hogy aztán jobb legyen, mint amilyennek alapból elképzelnénk.

És de tényleg ne vegye rossz néven a színésznő, de ebben a másodpercben amikor a cikket írom semmi esélyét nem látom annak, hogy ebből valami jó is kisülhet majd.

Persze a háttéremberek tudják a dolgukat, az item songot Pritam szerzi, a koreoért a Bosco Caeser fog felelni, meg még, ha nagyon gáz lenne Shahid is beugrik jobbról, mert ő mégis tud táncolni. De pont az item girl, annak személye tűnik a leggyengébb láncszemnek ebben az egész tételezésben.

Valahogy olyan ez, mint amikor Priyanka betört a zenebizniszbe. Abból senki hitte el senki, hogy összejöhet neki. Viszont mégis csinálja, töretlenül. Igazából én szeretném a legjobban, ha Nargis is felnőne picikét a feladathoz és túltejesítené az elvárásaimat. Sok sikert hozzá.   

0 Tovább
«
12

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek