Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Amikor Dharmendra meg Srk, Aamir, Hrithik együtt rázza

A YPD filmzenékig még (mindig) nem jutottam el, de ezt a videót látva az biztos, hogy kellőképpen lettek felvezetve az úgynevezett 'music launch' keretén belül. Talán meg is érdemli, vagy nem. 

De koncentráljunk arra, hogy ezeket a színészeket így, együtt, egymás mellett, társaságában régen láttuk, láthattuk már (Bombay Talkies nem számít). Nem is tudom mi lenne ha összeállnának egy film erejéig. Tippre világvége. Amúgy ezek után volt ember, aki tényleg csak a Yamla Pagla Deewana miatt ment el oda. Aligha. Ez a látvány, triumvirátus, úgyis minden rossz dalért kárpótolt, szóval nem. 

0 Tovább

Make some noise for the Desi Boyz

A Rockstart már levajaztuk az előző körben, így következhet a hónap másik nagy durranása bwban. Dobpergés.mp3, a Desi Boyz. A pro romance ergo promance az egyik lead actor szavaival élve is rockolni fog. Talán azért, mert nem lesz az a tipikus bwfilm - ahogy mondja. Thinking... Tényleg nem tudom eldönteni, hogy ez most jó vagy rossz. Csak annyi biztos, ettől a kijelentéstől még nem lesz blockbuster a film, főleg ha azt nézzük, ki (India) a célország. De mondok mást. Műfajilag sem könnyű besorolni valahova. Bár ez bwfilm esetében nem akkora baj. Azt írják rá, hogy akció-vígjáték, a wiki ezt dobta legalább is, ahhoz sorolják be, amibe még dráma is vegyül, teszik hozzá máshol. De a színészek közül vannak akik inkább dramedynek titulálják. Ez utóbbi jobban is tetszik, ismerve a storylinet. Ami arról szól, hogy miről?

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek