Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Enakenna Yaarum Illaye

A tipikusan nem lehet nem szeretni esete. Pedig Anirudh nem most éli munkásságának aranykorát. Inkább csak böjtöl, meg abból él, amit a kezdet kezdetén learatott, de azt teljes joggal, és magának köszönheti. A VIP-ben mintha már régi önmagát idézte volna, de még messze nem az volt, amire képes a tamil zenegyártás csiszolt jövője. A legutóbbi Kaththi filmdalok közül is csak a Selfie song tapadt meg igazán, de az is csak elsősorban azért, mert az és arról szól, nem pedig amilyen jó. Viszont az Aakko címre hallgató Shyam Kumar által rendezett film első audio kontent foszlánya, morzsája most mégis azt hivatott elültetni a fülünkben, hogy, amit tapasztalunk, az több mint kecsegtető rá és ránk nézve egyformán.

0 Tovább

A következő versenyző pedig

Na már Siddharth (a neves, közkedvelt tamil színész) is felült a színészekből lett plébek-énekes vonatra. Bizony dalolászik, most, itt, vagy majd ott a Lucia kollywoodi rimékében, az Enakkul Oruvanban.

A filmzene címe Prabalamagavey, Santhosh Narayanan szerezte, és elég régivágású trek, viszont ez nem von le semmit az érdemeiből. Sőt. A trailer óta sikerült is maga alá gyűrnie, és egyre jobban tetszik.    

0 Tovább

Enakkul Oruvan teaser

Ki adta a tavalyi év legjobb indiai filmjét?

 - B'wood? 

 - T'wood? 

 - K'wood? 

-  Malayalam? 

Egyik se. Hiszen a helyes válasz  Kannada .

Itt készült ugyanis a Lucia. Ami az első közösségileg meg közönségileg finanszírozott projektje volt a filmiparnak. És szerencsére a wannabe összekickstarterett pénz nem ment mellé, vagy rossz helyre, sőt. Mondom a legleglegképkockaegyüttes volt 2013-ban, - a kritikusok meg tehetnek egy szívességet.

Akkoriban pár posztnyit seringeltünk, áradoztunk is Pawan Kumar filmjéről. Itt, itt, de még itt is. És hogy ez most miért ilyen rohadt fontos?

Mert az Enakkul Oruvan, ennek a remake tetszik majd lenni az idén. Prasath Ramar rendezi ezt, a kollywoodi feldolgozást, amiben már Siddharth és Deepa Sannidhi viszik el a főszerepeket.

Nagy kérdés, hogy mire tudnak menni így? Nem megyek elébe a dolgoknak, vagy ellene, hogy miért ezt most (nyilván butaság lenne kihagyni), de nem érzem benne, rajta azt, hogy képes lesz felnőni az eredetihez. Akármennyire is csókós Sid, imádom a színészt (aki még énekel is itt). 

u.i.: mikor először néztem a teasert még fogalmam se volt róla, hogy ez az, ami, az akar lenni(!!!), de olyan ismerős volt, hogy beugrott nem lehet más. Újra is kéne nézni a Luciát, ha már.       

0 Tovább

U n Me

Az megvan, hogy a sri-lankai popcsillag, a félamerikai r&b nótamágus, a punjabi rapper, meg a bw-i playback üdvöske közös dalt készít. Nincs? Pedig ha hiszed, ha nem, van már ilyen is a világon. A címe U n Me, és Sean Kingston, Bohemia , Janani meg Tony Kakkar szerezte. De rajtuk kívül Iraj, és Sonu Kakkar is komolyan kiveszi a részét ebből a multikulti dalból, amiben talán mindenki megtalálhatja magának a saját kis világát, amit ő szeret inkább. Mégis a legjobb az egészben az, hogy együtt van, nem csak a levegőbe énekelnek, mert úgy van. Klipet hozzá de azonnal, különben, olyan mintha nem is létezne és csak álmodunk. Az lenne csak YO.    

0 Tovább

Aww Tuzo Mogh Kortha

6 dolog, amiért ezt nem lehet kihagyni: mert bambi, rubik kocka, Kriti Sanon. És Kriti Sanon. Meg Kriti Sanon. Mahesh Babu meg monnyonle

A nagy sikert aratott Nenokkadine még nagyobb sikert aratott (nálam is) dalbetétje tavaly év vége óta tartja lázban az internetet. Mindenki azt akarja tudni, mi is az a átuzomokortá, mit jelent az, meg alapjáraton telitalálat lett a dal. A hidegben nyitott, és ahogy egyre melegszik egyre többet fordul meg a füljáratokban, és utánozzuk le a koreot, képzeljük el magunkat oda, pont oda, Kriti Sanon mellé. Király.

Meg Évzene. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek