Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rum Whisky teaser

Vagy, ha úgy jobban ismerős, akkor a John Abrahammal készített item number. Azt láttuk, ahogy készült, most azt látjuk amilyen lesz. Legközelebb pedig már tényleg a trailerrel jövünk, ígérem. Addig marad ez a 30 sec, nem több. Jelige: néha a nőknek is kell valami. Jójó, a sok item girl mellett el is fér egykét item boy, nincs azzal baj. 

0 Tovább

The new item boy: John Abraham

A színész saját filmjében (ő a producer) még ha nem is fog szerepelni, de egy item number erejéig biztosan látható lesz. A dal címe Rum Whisky, JA meg egy iszákost alakít benne. Ez már csak azért érdekes, mert a csillag nem szívesen veszi kezébe az alkoholt, de úgy tudni, hogy ezért a panjabi hip-hop item number kedvéért hajlandó volt berúgni, csak hogy az autentikus legyen. Valamint még közeli barátai is csatlakoztak a Boscoék által koreografált forgatáshoz. Erről is van most videó #howtomakeit. Az a broken leg meg ha minden igaz még a Shootout at Wadala forgatásról maradt meg, de JA fájdalmak ellenére is felhúzta a tánccipőt. 

0 Tovább

Shootout at Wadala először

A 2007-es Shootout at Lokhandwala folytatást Sanjay Gupta rendezi. A bemutató még odébb van, az év végére várható csak, de már most egy sajtótájékoztató keretében láthatunk belőle egy rövidke előzetest. A valós eseményeket feldolgozó gengsztermozi második felvonásában (Vivek Oberoi és Amitabh Bachchan kiválása után) olyan színészekkel találkozhatunk, mint Anil Kapoor, John Abraham, Sonu Sood, Tusshar Kapoor, Kangna Ranaut vagy éppen az Udaanban az apa szerepében felejthetetlen alakítást nyújtó Ronit Roy. Mindenképpen izgalmasnak néz ki, decemberig meg bőven van idő bepótolni az első részt.

0 Tovább

Hírkedd

1) A Dharma és KJo (Karan Johar) úgy néz ki megtalálta a The Immortals of Meluha tökéletes Lord Shivajat. Mégpedig Hrithik Roshan személyében. De nem csak ő benne gondolkodnak, hanem Priyanka Choprat is szeretnék leszerződtetni Parvati szerepére. Izgalmas projekt lehet így ez, különösen azok után, hogy ez a színészkettős nagyon szép bevételt hozott már a Dharmanak az év elején bemutatott Agneepath mozival.

2) Mani Ratnam legközelebbi filmjéhez, a Kadalhoz AR Rahman szerzi majd a zenét. Jelen pillanatban is. Hiszen két dalról már most elmondhatjuk, hogy készen vannak. Rahman ugyanis kivételesen nem időzik el sokat rajta, hanem csinálja, hiszen már márciusban indul a forgatás. Egy közeli forrás szerint az eddigi dalokkal mindenki elégedett, amiknek a szövege egyébként Vairamuthu Kavidhaigalnak köszönhető.  

3) A Golmaal trilógia rendezője Rohit Shetty azt szeretné, ha a következő mozijában, a Chennai Expressben Shah Rukh Khan szerepelne. Ki nem? Bár ő is azt nyilatkozta, hogy még korai lenne erről beszélni, hiszen nagyon az elején járnak még a filmmel, úgy a tervezési fázisban, magyarán sehol. Amit biztosan tudnak, hogy egy romantikus komédiát, egy szórakoztató családi mozit akarnak készíteni, amibe a királynak is lenne helye. Egyelőre azonban, addig is a Bol Bachchant csinálja, meg a Golmaal negyedik részének forgatókönyét is írja, tehát a CE még jóval odébb van.

4) Usha Uthup - legutóbb éppen a Darlinggal filmfaret nyerő - népszerű playback énekes azután, hogy egy kis szerep erejéig feltűnt már a vásznon a 7 Khoon Maafban, most újra visszatérhet oda. Ugyanis a Luptában, ami egy horror film lesz, a debüt rendező  Prabhuraj egy szerepet ajánlott fel neki. A hírt később ő maga erősítette meg, és azt mondta, hogy Usha nagyon izgatott már és alig várja, hogy része legyen ennek a filmnek. Ennek a road horrornak, ami egy dzsungelben fog játszódni.

5) John Abraham rendezői álmokat is sző. A színészt a kritikusok már évekkel ezelőtt leírták, amikor el se kezdte a pályafutását, és azóta is szívesen kongatják a vészharangokat vele kapcsolatban. De mint mondta egy interjújában: hozzászokott ehhez, és amit ő csinált, azt azért csinálta, mert érdekelte, szerette volna megmutatni bwnak, hogy ilyen filmek is vannak. Mint a Water vagy a No Smoking éppen. A sors fintora aztán, hogy pont azzal a Dostanaval lett ismert, ahol sárga rövidnadrágban a fenekét mutatja a tengerparton kábé. Viszont a JA azt szeretné, ha az emberek ne erről, ne így emlékezzenek rá, és ezért legyen népszerű. Hanem többet és mast akar adni, magából. Egy ilyen terv a rendezés, vagy a JA Productions megalapítása. Míg a másik a jótékonyság, egy saját szervezet létrehozása, támogatása, hiszen csak nagyon kevesen foglalkoznak ezzel (Indiában) a mai világban, szerinte.

6) A 3 idiots atyja Rajkumar Hirani új filmjéhez már meg is találta a vezető színészeket. Az egyik Anushka Sharma lenne, találkoztak is ez ügyben már párszor. Míg a másik nem nagy meglepetésre Aamir Khan, aki pont szerepelt az említett 3 Idiotsban. Egyik sem 100%, de a hivatalos bejelentésre elvileg a források szerint nemsokára sor kerülhet majd.

7) Konkona Sen Sharma másfél év után újra forgat. A szülési szabadság(a után)ról visszatérő színésznő twitteren írt rajongoinak, hogy az első forgatási nap kezdetét vette. Amiben pedig szerepelni fog, az nem más, mint egy novella, a Shesher Kabita filmes adaptációjában. Ezt Suman Mukherjee rendezi, és a színésznő mellett még Raul Bhose tűnik majd fel. 

8) Bejoy Nambiar a Shaitan után egy hindi-tamil, ergo kétnyelvű filmet készíthet. A David-ot. Ami elvileg hindinek indult, de egy A listás bw színészt se érdekelt. Vagyis Vivek Oberoit igen, de ő akkor szállt ki, amikor megtudta, hogy tamil felé kacsingat a rendező úr. Most az biztos, hogy egy tamil szupersztár Vikram szerepelni fog, és hogy BN nagyon akarja SRK-t látni a filmjében. A döntésben sokat segíthet, hogy a színész látta a Shaitant és szerette, de ez persze nem jelenti azt, hogy mindjárt el is vállalja a felkérést. Arról nem is beszélve, hogy a David még a Shaitanhoz képest is sötétebb dolgokkal fog operálni, amivel meg ugye nem lehet az indiai emebereket lekenyerezni.      

0 Tovább

Housefull 2 trailer

A poszternél már elpötyögtem magam, hogy mennyire nem gyere be ez az előzetes. Elég csak ránézni. Persze Sajid Khan a rendező nagyon nagy szórakozást, szórakoztatást remél tőle, vagy inkább attól a csomó színésztől, akiket valami ok folytán sikerült erre a projektre, a folytatásra, a szereplésre rábírnia, azok után, amilyen az első volt ugye. És akik miatt majd tömegek fognak moziba rohanni. Amire egyébként van esély, de hogy kik is ők pontosan? Tessék névsor felolvasás következik: 

Rishi Kapoor, Randhir Kapoor, Akshay Kumar és John Abraham, Asin Thottumkal, Riteish Deshmukh, Boman Irani, Mithun Chakraborty, Chunkey Pandey, Jacqueline Fernandez, Zarine Khan, Shazahn Padamsee és Shreyas Talpade!

Tudod mire jöttem rá miközben végignéztem ezeken a neveken? Arra, hogy nem is azért fontosak, mert akkora csillagok lennének bwban (egyik se khan) valamennyien, hanem, mert így együtt biztos nem láthattuk még őket. És ez valahol tényleg jó, menjen is 1 darab ok a megnézésre.

A másik ok meg lehet a zene. De ezt érezni, hogy nem mondom biztosra. Már csak azért se, mert az előzetesben hallható we no spekaes dalon kívül a többit még nem ismerjük. De azt tudjuk, hogy a Dabanggal filmfaret nyert Sajid-Wajid szerzi - a zenét, akik nem tegnap kezdték a szakmát űzni. Viszont negatívkodás és kérdőjel akad itt is bőven. Hiszen a fiúk sok nyomot eddiglen nem igen hagytak bennünk, szóval fürdünk a kételyekben tovább és előre.  

De addig is jöjjön az, amiről már sorok óta karakter szállingózik, maga a trailer, aláfeliratozva angolosan. Nos...

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek