Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

2 új Jannat poszter

Ami jó, hogy az elsőnél jobbak. Ami rossz. Hogy még így is - ha ezek alapján kéne döntenem, hogy megnézzem -e - inkább nemet mondanék rá. Még jó hogy az előzmények, a teaser, a jó zenék, a színészek ennél sokkal több'B'et ígérnek.

0 Tovább

Tu Hi Mera promó

Gyerekek, nem tudom úgy végignézni egyszerűen, hogy ne mosolyogjak rajta, vagy ne plébekeljek rá. A zene egy dolog, azt kibeszéltük az előbb, de miafene még a vid is király hozzá. Pedig Emraan Hashmi Emraan Hashmi olyan amilyen, Esha Gupta szimplán szép, és le"B"éztem a filmet korábban már, de valahogy működik az egész. A látott és hallott dolgok (aka dalbetét) összemaszáláznak a fejed felett, és te csak arra tudsz gondolni, hogy mikor jön már az a - Jannat - folytatás. Egyébként a pakisztáni Shafqat Amanat Ali énekli el nekünk, ez kimaradt még, de más talán nincs hátra. Lássuk is akkor.  

0 Tovább

Tu Hi Mera

Hosszú idő óta ez az első és egyetlen bw zene, amiért komolyan de komolyan rajongani lehet. Pontosan olyan, amiért szeretjük és igazán szeretjük magát bwot. És most azt sem érdekel, hogy (előre) tudom jól, Pritamot ezért is kikezdik majd, mert valahonnan kopizta jó szokásához híven vagy mert olyan n+1 zene, szimplán bw daltucat más semmi. Nem. Mert k...va jó. Én szóltam. Csekk. A hozzá készült videt mindjárt dobom is fel, de addig még egyszer újrahallgatom, meg még egyszer, meg tu hi mera mera mera.   

0 Tovább

Jannat 2 teaser

Voálá. Egy kis Lord of War bwban, csomó illegális fegyverrel, Emraan Hashmival, rengeteg futással meg egy szép nővel. Tehát itt van, jön a második felvonás. Úgy fél éve írtunk róla először, azóta forgattak meg forgattak, most meg van is már eredménye ennek ilyen trailerke, khm teaser formájában.

Az elsőt igen szerettük, amolyan vastag B kategóriás bw élmény volt a javából. Guilty pleasure, aminek egy nézés után sem lehetett nemet mondani. Magyarán tiszta szívvel újra is nézhető, semmit nem veszít az értékéből. És igazából, ha a másodikban is ezt kapjuk meg, akkor garantáltan jól fogunk szórakozni.

Még akkor is, ha most elképzelhetetlen, hogy az első -befejezése- után hogyan folytatják majd tovább. Hogyan magyaráznak meg egykét lezárt dolgot és szálat onnan, abból. Sokan úgy gondolják, hogy nem is fogják, mert teljesen különálló lesz attól, hiszen a sequel alatt bw mást ért, mint hwood éppen. Na de mindegy, ettől lesz igazán érdekes az egész a tényleg szörnyű poszter után.

Csekk rá. Sokat nem mutat, de mégis a(z ismerős) zene (Pritam hozza megint) újrahozza az emlékeket róla. Szeretnénk majd szeretni, ahogy annyira az elsőt.  

 

0 Tovább

Jannat 2 poszter

Honnan is olyan ismerős? Hát innen. Egyébként meg szörnyű. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek