Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Aala Re Aala

A SAW-nak nem volt elég egy Priyanka Chopra meg egy Sunny Leone item number, ezért gondoltak egy nagyot és Sophie Chaudharyt is odacsapták a többi mellé, bele a közösbe, ha már lúd, legyen kövér alapon. Na hadd szóljon.

Hát, izé, nem szól ez, sehogyse. Vagy pont úgy akár az előzőek, mert azok se. Tehát itt elsősorban nem a mennyiséggel, hanem a minőséggel vannak az igazán nagy bajok. Mert tőlem aztán lehet a film fele is tételezés, részemről ok, de csak akkor, ha nem, hangsúlyozom: NEM ilyen és ehhez hasonló alacsony kvalitású kontentekkel szúrják ki az ember szemét és fülét, hogy már menekülőre fogod - bw fan létedre is.

Végezetül pedig. Fájó, de ki kell mondani azt, ami már régóta benne van a SAW-val kapcsolatos posztok felütésében, azt, hogy valahol elveszített, elengedett engem, mint potenciális nézőt. Nyilván nem hatja meg, van rajtam kívül 87231311217 indiai, aki majd úgyis befizet rá, de nekem most itt ásta el magát annyira, hogy még dvd-n se akarjam magamnak látni.    

0 Tovább

Item Number: Laila

Nem nevettem. Na jó egy picit nagyon. Te meg csak akkor nézd meg, ha szeretnéd Sunny Leonet táncolni látni. Vagyis az túlzás, hogy táncolni, mert konkrétan balra és jobbra lép, aztán megint balra és most előre, néha segget ráz, sőt mosolyog. Felmerülhet, fel is merül a kérdés a három perc végén, hogy ez is mennyit kaphatott ezért?

Ja és kérem vissza az időpénzemet, amit erre fordítottam. A Shootout at Wadala pedig komolyan elmehet oda ahova, hogy Priyankaval és Sunnyval is olyan item numbereket tesznek a vászonra, amik egyáltalán de nem kompatibilisek azzal, amit a legtöbb ember item numbernek nevez és amiért szeretjük szeretni azokat. Mert ez is hogy?

Azt látom ahogy a férfiak próbálkoznak danszolni helyette. Ő meg hol van, és mit csinál, de hova tűnt, mint damonhill. Szegény John Abraham küzd az elemekkel, ami jól lefesti a helyzetet, a tétel komolytalanságát, abszurditását. Soha többet meg ne lássam. De Priyankaét se. A zenék is mondjanak le. Mire eljutottam ide már nem is nevetek. Azt se lehet rajta. Csak elsőre tudtam, jobban belegondolva szánalmas.   

0 Tovább

Táncolj Sunny, táncolj!

Priyanka Chopra mellett Sunny Leone is készül egy item songgal a Shootout at Wadalaba. Forgatják is már, van képünk hozzá.

Ki tudja, lehet jobb lesz a Bablinal! Ha igen, akkor fogok a legjobban röhögni. Ha nem, akkor meg kettőből semmi lesz a végeredmény, ami valljuk be elég nagy égés lenne a filmre nézve, hogy mennyire bevállalták (Prit és őt) és aztán minek. Kidobtak csomó pénzt az ablakon, bár Sunny lehet ingyért is igent mondott, haha. Benne van ez is, de az is. Yep. 

0 Tovább

Item Number: Babli Badmaash

Visszasírom Katrina Kaifet, ez van.

Akármennyire is akartam szeretni, valahol várható volt, hogy trónfosztás nem lesz belőle. Priyanka szép, táncolni is táncol, sokat is keresett vele, ez neki persze jó, nekünk már kevésbé, inkább énekeljen komolyan.

Ha mást nem, az igazat megvallva tűzoltást azt minimum elvártam tőle. Egy reménysugár volt a begyöpösösött, laposodott kortárs hindi tétel-intézményben. Olyan arccal, aki új ebben az iparban, akire vártunk már ebben szerepkörben, és aki mögött azért van bw pályafutás, szóval tud egyet-kettőt, erre bevállalja ezt itt, na.    

És lehet, sőt biztos, hogy ánblok szemezgetve még nem is rajta megy el ez az item number. Hanem a varázsán, a hangulatán, a zenéjén, ami nincs. A háttérről, a koreográfiáról meg ne is beszéljünk mennyire olcsó. Lehet én voltam naív, hogy elhittem PC miatt beletesznek apait-anyait. Én kérek elnézést. De nem tettek. Sanszos, hogy elfolyt a pénz, elvitte a fizu vagy a fene se tudja. Pár napja emésztem, rágom, gittelem, de a véleményem örök, az nem változik.

Ezért nagy kár volt. Világbéke. Majd Sunny Leone megmutatja hogyan kell ezt!

0 Tovább

Babli Badmaash teaser

Jön, jön, jön. Még egy szerda, még egy csütörök. És végre Péntek. Mikor lesz már?

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek