Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kinéz egy Shraddha Kapoor item number

Karan Johar tudja mi a jó. Ki is nézte magának az Aashiqui 2 bájos színésznőjét. Izé. Ha most nem ismernénk KJO-t ez még akár félreérthető is lenne, de mivel jól ismerjük, így ez csak annyit, szám szerint egyet jelenthet, hogy filmben utazik, gondolkozik ő, és már fel is vette a kapcsolatot Shraddhaval, mert nagyon-nagyon és még nagyon szeretne vele együtt dolgozni. Úgy fest, egyelőre, hogy főszerepet nem, de egy item girl szereplést azonnal tud neki adni, mert ilyenben még sose volt része. Ergó ez lenne az első item numbere a színésznőnknek, aki hajlik rá, és talán már el is fogadta a felkérést, whynot. A film egyébként az Ungli lenne, amit Rensil D'silva rendez, és előráthatólag szeptember végén kerülne bemutatásra. Hát, hááát, ha ezt elmerik rontani... Karan Johart ne is lássam soha.

A kép meg a hothothot Cosmpolitanból való, és tovább és több is van, mutassam még...  

0 Tovább

Jadoo Ki Jhappi

Ideje volt már. Meg valahol nagy számok törvényéé is, hogy a sok kacat, szemét item number próbálkozás után, ott lesz az a fény az alagút végén. Csak persze bírd kivárni. Ami hát nem (volt) könnyű, lásd csak Sunny Leone és társait, akik az utolsó szalmaszál reményt is elfojtották benned, hogy vala vala valaha készül még vállalható, értelmes, minőségi ebben a műfajban.

Nyilván az utóbbi időben, a Ghagra vagy az 1234 már egy szintet ugrott azokhoz képest, amiket láttunk az idény elején. És amikből egyébként annyira érezhető, sejthető volt (vagy csak szerettük volna), hogy most vagy soha. Elindult a gépezet, szerencsére felfelé, és robbania kell ennek vagy annak legközelebb, itt az idő.

Az más kérdés, hogy nem Katrina Kaiftól vártuk, várhattuk, aki picit takarékra tette ez az itemlédis túlszereplést, hogy megmenekül az item number haza, haladása, és becsülete. De jó oké, akkor egy Jacqueline Fernandez is megteszi, ha úgy van. Úgy volt, megtette. Miközben a gyönyörű feltörekvő bw színésznőnk élete első tételében rázza, szóval csak eggyel többet csinált, mint mi. Másrészről meg amúgy se nevezhető akkora névnek, mint akár Priyanka Chopra, aki ugyancsak idén vesztette el item number szűzességét, azt jobban várta minden egyes és kettes indiai, erre meg ami lett belőle, még nevén sem nevezhető.

Szemben ezzel. Ami mondjuk ki, egy item number. Közel és majdnem olyan, amilyennek azért lennie kell.

1) Nem hivalkodó, de segget rázni azért így kell valahogy tökéletesen, pont szolidan. 2) A koreográfia is egyszerű, de annál ragadósabb. Az évben nem volt ilyen item songban, ami ennyire működött volna és hozzáadna az élményhez. 3) A helyszínért is külön öröm meg piros pont. Hogy végre nem újra meg újra a klub és disco parkettákat kell nézegetni. Hanem mozizunk a szabadban, a réten, a mezőn akárhol és ez jó, ez tetszik. 4) Desinek 100% desi, le se tagadhatná, a ruhákkal együtt, deszipek. 5) Jacqueline meg tökéletes, tökéletes és tökéletes. 6) Jobban mutat és jobb párt alkot Prabhudevaval, mint bárki más nő, item lédi azelőtt. De az is igaz, hogy ezt egyedül is lehozta volna. Tényleg egyedül, mindenki nélkül. Majd legközelebb. Mert remélem lesz, és látni fogjuk még. Meg hogy a RVV-ban még többet láthatjuk őt is ennél. 7) Nem utolsó sorban az állandó vesszőparipám a zene is nagyon rendben van. Nem Chikni Chameli féle, de most hogy mondom ahhoz is hasonló. A Sachin Jigarnak köszi innen.

Szumma. Nem tökéletes, de hogy az évben eddig ennél jobbat nem láttunk, hallottunk, az is biztos, mint a szeptemberi tej és élelmiszerdrágulás. Azért ez feldobott. A Jadoo KI Jhappi visszahozta a sírból az intézményt. Nincs minden veszve, amíg ilyenek is kifuthatnak. Jön, jön, jön, gyere. 

0 Tovább

Jadoo Ki Jhappi teaser

Mondanék nemet, de nem tudok ennek az item numbernek. Mégis Jacqueline Fernandez lesz az item girl benne, meg társat is kap maga mellé Prabhudeva személyében. De azért elfogult sem vagyok, legfeljebb optimista. És hiszem azt, reménykedek, hogy a sok kacat után végre látunk egy minőségi intézményi tételt is az idén, amit bátran lehez nézni és hallgatni egyaránt. *crossed fingers* 

0 Tovább

1234

Amikor azt gondoljuk, hogy új már nem jön a nap alá, és megbarátoztunk a ténnyel, akceptáltuk, hogy Shahrukh a Chennai Expressben 40 évest alakít, masalat, csinál, és egy Rohit Shetty filmben szerepel, akkor jön ez a dalbetét, és újra csak, megint vakarjuk a fejünket. Vagy inkább nem hiszünk a fülünknek, hogy Vishal - playback - hangja mennyire szokatlanul hangzik már SRK szájából. Persze soksok hallgatás után már annyira nem zavaró, inkább elsőre volt nagyon nagy a döbbenet.

Maga a dal is nehezen adja meg magát. Bár, ha onnan nézem, akkor a Rohit Shetty filmek eddig se a jó filmzenékről volt híresek. Fakt. És hát az utóbbi időben sajnos igaz ez SRK filmjeire is. Ergó megtalálta a zsák a foltját. De mégis na, a Vishal-Shekhar az Vishal-Shekhar. Jóllehet helyettük nagyon megnéztem volna egy Pritamot zenei rendezőként. Remélem, hamarosan együtt dolgozik már a színésszel.

Addig viszont 1234 irány a dancefloor. Végülis catchy, tapad, a refrén buta, de ilyennek is kell lennie. A verze picit unalom, a dalbetét meg elvileg egy item number. Bár gyakorlatilag is, csak nagyon nem vagyok képbe vele. Inkább sejtem, hogy az lehet.

Még pár hónappal ezelőtt olvastam valami cikket erről a CE félet item number kérdésről, hogy SRK szerepelne benne, mint item boy, de aztán nem lett belőle semmi. Helyette lett most ez. Az item girl pedig Priyamani, aki dél-indiai színésznő és modell. Rázza-rázza, de ezt se nekem készítették. Habár ilyen PeeCee és Sunny Leoneos időkben már komolyan felüdülés például ezt nézni, miközbe. Na de majd hátha nektek, és majd hátha legközelebb Vishal-Shekhar.        

0 Tovább

Ghagra

Lassan már nem kell (nem lehet) fennakadni azon, hogy ahány bw filmzenei korong, annyi rosszul sült el item song. Megszámlálhatatlan ezek száma, és már idejét se tudom mikor volt egy olyan, amit igazán lehehetett élvezni, mert élvezetes volt. Amit a fülünk se bánta, hát még a szemünk (tudom önismétlés). De remélhetőleg, minden vágyunk és jókívánságunk szerint egyszer csak megáll az évek óta tartó lejtmenet, és újjászületik ez az intézmény is, mert ráférne azt mondom. 

Na de addig is, itt a következő a sorban, a YJHD-hoz készített Ghagra, amiben az item girl nem akárki, hanem Madhuri Dixit. Ami nemcsak első de sokadik hallásra, látásra is igazi csemege, olyan, hogy az ember a nevét is elfelejti, hisz erre is mióta vár(t)unk már. És ilyenkor jön az elő, hogy az ember mégis máshogyan kattint rá, nézi más szemmel, mint egy ikszedik Mallika, Katrina, Kareena és a többi tételt általában. Ezért talán még titkon többet is remél, fűszeresebbet, szórakoztatóbbat, danszosabbat.

Végülis majdnem sikerült neki(k). Azt azért nem állítom, hogy csak egy picin meg egy hajszálon múlt az, hogy most nem hűdejó item songról beszélek, de igaz ami igaz a Ghagra az idén azok közé sorolható, ami vállaható és talán érdemes is volt időt, pénzt, energiát tenni bele mindenhonnan. Mert Madhuri jól táncol (nem volt kérdés), a rámenős, beképelt Ranbir is partner ebben. A kémia inkább megvan mint nincs közöttük, a desi környezet adja magát, a dal meg okés. Bár ez utóbbinál azt érzem, hogy kihagyott ziccer, ami jelentősen elvesz az élményfaktorból. Ami a látvánnyal együtt még elmegy, de külön már nemigen.

Szumma. Soha rosszabbat ennél. Jobb azért jöhetne. Kultikus nem is lesz, de legalább öröm lesz nézni a filmben, hogy már ilyen is van.   

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek