Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Must-have vol2

Még a végén divat meg szokás lesz belőle. Hát úgy legyen. Egyébként most is tisört fogásunk van. Need a Service? Aki viseli pedig Imran Khan. Megint. És nem utoljára. Sárgát-zöldet-csillámpónist mindent magára vesz, szóval ebből a szempontból könnyű préda. Persze most photozás miatt látjuk rajta ezt a darabot, de kétlem, hogy nem tartotta meg magának. Hülye lett volna nem ezzel hazamenni. 

0 Tovább

Grows Up

0 Tovább

Must-have vol1

Póló csillámpónikkal. A felirat meg hozzá: We're going to candy. Egyszerűen hatalmas találat. Aki meg viseli Imran Khan. Hordanád, mi. 

0 Tovább

In You... I find me

Itt meg az van ahogy készült. 

0 Tovább

How to make it: Gubbare

Jön, jön és jön nemsokára az Ek Main Aur Ekk Tu a mozikba. Ők azok tudod, akik vblogolnak rendesen: kamerát ragadnak, világot járnak, promoznak mindenütt, és most még kapunk valamit a filmből is. Abból, hogy hogyan is készült pl ez a Gubbare zene. Amit bár nem tartunk bwverő zenének, az ost kiértékelésnél megmondtuk, viszont ez is működhet a filmmel, a képkockákkal együtt. Az esély megvan rá. Mi megadjuk.  

Az itt látható vidben most fény derül arra, hogyan lett a Gubbare Gubbare, mitől is olyan sweet zene, és tényleg mi köze az egésznek színes lufikhoz? Erről is beszél többek között a rendező meg a(z egyik vezető) színész Imran Khan. Miközben csomó sok olyan dolgot látunk, amit sajnos már eddig is láttunk. Alig van új szkéna benne, ami csettintésre méltó. Félreértés ne essék, fun képsorok követik a fun képsorokat, viszont nagyon nem mutatnak meg semmit. De legalább a rendező beszólása ("I am only shooting war movies after this...") a tankos jelenet felvételénél jópofa volt. Amúgy el nem tudom képzelni, hogy csinálna is. Nánánáná Gubbare.  

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek