Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Papa Toh Band Bajaye egészben

Tipikusan az a zene, ami akkor szól jól igazán, ha nézem mellé a dalbetétet. Anélkül feleélmény, vagy még élmény se. Amúgy nem is tudom mikor hallgattam meg utoljára. Arra tisztán emlékszem, hogy csalódás volt - ahogy az egész Housefull 2 filmzenei korong. Az is lehetett az első és utolsó hallgatás vele, azóta nem. Viszont miután felkerült a videó, mégis habozás nélkül playt nyomtam rá. Az ok tényleg a koreográfiában, a szemüvegekben, a kolorizáltságban, funságban, a hülyéskedésben rejlik. Nagybetűs, félköveres szórakozás az egész. A zenét persze azért nem szeretteti meg velem, de bitang jó nézni és azt érzem, hogy ezt érdemes volt elkészíteni, megcsinálni (nem úgy a filmet magát, haha). 

0 Tovább

FIN: Anarkali Disco Chali

Anno, emlékszem még a H2 promotálások közepette nem igazán kenyerezett le. De, de most. Most sem. Az igazság is az, hogy azóta elő se vettem. Nem kívánta se a szemem, se a fülem eztet. Amiért azt hiszem, a soundtrack harmatgyengesége, és ennek az item numbernek a semmilyensége az oka. Ez utóbbit lehet röviden, vagy most hosszan, fullosan szemügyre venni, de tökmindegy kategória, mert egyiknek sincs lázbahozó ereje. Egyedül az item girl miatt érezhetünk némi izgalmat, vonzalmat, hőemelkedést, ami plusz, piros pötty. Viszont ez meg tessék-lássék vele jár, és ezen kívül a jó ének, a jó koreográfia az hol marad már? Kevéske.   

0 Tovább

A piszkos tizenkettő

A főszerepben: 4 apuka, annak 4 lánya és a 4 srác, avagy a várható jövendőbeli férjjelölt. Mindez pedig a Housefull folytatásában, egy házba összezárva, egy fedél alatt. Hogy a sztori az vajon mi? Egyszerű, minden apuka gazdag férjet szeretne a lányának, ahogy a lányok is úgy gondolják, hogy a sok pénzbe házasodnak bele, a jollyk meg el is hitetik, úgy tesznek, mint ha tényleg ők lennének a leggazdagabbak, pedig. Csomó hazugsággal, hatalmas, csillámporos starcasttal és őrült karakterekkel nagy szórakozást ígér az április elején, majd két hét múlva a mozikba kerülő sequel. Aminek egyébként semmi köze az egyhez, és túlzás lenne azt állítani, hogy nagyon várjuk. Sőt. De most itt a trailer aláfeliratozva angolosan.       

0 Tovább

Do U Know

Így szól az, ami nem jól szól. Kell ilyen is. Néha. 

0 Tovább

Right Now Now

Do you want me? Do you need me? - sálálálá. A dal még elmegy, de ez a videó mellé nagyon nem. Az igazság az, hogy ennél sokkal jobban meg kell győznie majd a Housefullnak, mert a folytatásnál a nagy sztárkavalkád ellenére sem érzem azt, továbbra sem, hogy nekem ott a helyem a folytatásnál mindig minden körülmények között. Szóval ez eddiglen kevés. 

0 Tovább
«
123

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek