Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lássuk csak

A filmfare hivatalos twitter csatornáján jött velem szembe egy kép a Happy Ending forgatásáról, ahol a rendezők ( Krishna D.K., Raj Nidimoru) mellett a főfő színészek bújják a kamerát vagy mit, hogy láthassák, amit látniuk kell. Nekünk meg már a mozit kéne. Ki vagyunk rá éhezve, ahogy SAK a sikerre, a Humshakals betli után. Ha fele annyira lesz jó, mint a Shor in the City vagy a GGG, akkor már megérte belefogni, bár amúgyis.

Ami még a filmmel kapcsolatos és viszonylag új info, hogy a premiert előrébb tolták, és már november végén láthatjuk, a korábbi decemberi bemutató helyett. 

0 Tovább

Happy Ending: 14/12/05

Hivatalosan is az év legvárósabb filmje. Egyenesen a 99, a Shor in the City, és a Go Goa Gone rendezőitől. Akiket remélem azért már nem is kell nagyon bemutatni, de ha mégis, akkor ő róluk van szó:

 Raj Nidimoru és Krishna D.K 

Soron következő filmjük a Happy Ending, amit még idén, december 5-én vetítenek le először. Egy komédia SAK-kal és Ileanaval a főszerepben. A zenét a Sachin-Jigar szerezi majd hozzá. Míg cameozik benne egy Kareena Kapoor Khan és egy Preity Zinta is. 

Korábban pedig írtunk róla itt meg itt és itt is.

Végül meg egy kép a forgatásról. 

0 Tovább

Salaam Namaste reunion

Akár még játékot is kezdhetnénk azzal, hogy mikor volt utoljára jó filmje (filmben) a régi idők party királynőjének, Preity Zintanak. De ahhoz tényleg réges régre kéne visszamenni az időben. És inkább lássuk a jövőt, az üres jelen (még IPL csapata se nyert) helyett, fordítsuk arcunkat oda. Ahogy éppen a színésznő a Happy Endingsben fog cameozni a mellékelt kép tanulsága szerint is. Ami Saif Ali Khan filmje is egyben, akivel már dolgoztak együtt a címben említetten kívül többek között pl. a kultikus Kal Ho Naa Hoban is. Itt sajnos a fáma arról szól, hogy majd csak egy nyúlfarknyi szkéna jut neki, de azért csupa öröm lesz újra látni (talán őket is együtt onscreen). 

0 Tovább

Forog: Happy Ending

Saif Ali Khannal készül a Go Goa Gone-s srácok, a Raj és Krishna DK új filmje, a Happy Ending. Már írtunk róla, ugye, hogy sokat nem lacafacázik a rendező páros, mert a zomkom hangos sikerét követően, alig pár hónappal újra munkába álltak, és forgatják ezt a romkomot. Ahol SAK partnernője Ileana lesz, de itt nem őt öleli, hanem Kalkit, aki ugyancsak ott van, lesz a színészek között. Az internet népe pedig trollabb már nem is lehetne. Ezen egy darab kép láttán képes háborogni azon, hogy ez bizony Cocktail 2.0 lesz és szerelmi háromszög, és most miért kell megint, semmi szükség erre. Hát, izé. Biztos tudnak valamit, amit én nem. Egy biztos, hogy ezek a fiúk nem fognak szarral gurigázni harmadszorra sem. Szevasztok. 

0 Tovább

Saifeana

Alig egy hete mutatták be a Go Goa Gonet, de a rendező duó, a Raj Nidimoru and Krishna DK máris új filmen töri a fejét. Ilyen ez a bwszakma. A tervek szerint az Illuminati Films produkcióban készülő Happy Ending címet viselő romantikusos moziban Saif Ali Khan (aki a GGG-ban is szerepelt) párja Ileana D' Cruz lenne. A nyáron már el is kezdenék forgatni, még LA-be is elutaznának miatta.

0 Tovább
123
»

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek