Ha jól néztem vissza, meg osztottam-szoroztam, akkor úgy a felét sikerült eltalálni a nyertesekből. Ami nem azt jelenti nyilván, hogy bw változott előnyére. Sőt. De igazából hozta a formáját. Amiért nem vagy igen szeretjük. Bár azt minden elmond, hogy még egy díjat is képesek voltak kitalálni a Chennai Expressnek, csak hogy SRK is boldog legyen.

Az meg hab a tortán, hogy az ő távollétében, miután a Happy New Year forgatás során megsérült, megjelent Salman Khan a vörös szőnyegen, és még fel is lépett, tolt egy laza performanszt, ha már ott volt.

Ezt túlizgulva, meg ezen meglepődve azért sok más funfaktort nem tartogatott az idei Filmfare. Kifejezetten gyérnek, és szürkének tűnt, már amit láttam belőle. Bár az is lehet, hogy a tavalyi fantasztikusos show után csak visszazuhant, berendezkedett arra a szintre, amit amúgy is megszoktunk már tőle.

Engem pl. ez a Priyanka-Ranbir host nagyon hidegen hagyott, hát még a 2050-beli témázás, amit lezavartak. És sajnos a performanszok se adtak hozzá sokat az élményhez, vagy emelték volna a gála, az est színvonalát. A díjazottakról meg ne is beszéljünk. Vagy de. Inkább. Lássuk őket, a hajtás után.

Azért nem az összeset, csak párat kiemelve, ami fontosabb, meg amit én érdekesnek találtam, vagy örültem neki. Aki viszont szeretne öreg lenni már holnap és kiváncsi a többire is, az itt megtalálja magának, kimazsolázhatja, megrághatja, ha ahhoz tartja kedve.