Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Piya O Re Piya & még 3 TNLHG zenei promó

Ének: Atif Aslam feat Shreya Goshal. Film: Tere Naal Love Ho Gaya. Színészek: Genelia D Souza és Ritesh Deshumkh. A cím pedig Pya O Re Piya, ami 1 bizony hallgatásra és nézésre ajánlott darab. Egész egyszerűen csak azért, mert szép az egész, olyan nagyszerű. Az énekben pl Atif hangja megunhatatlanul kellemes, a vidben meg a két színész mutat nagyon jól egymás mellett, heh, nem hiába lesz ott egy esküvő nemsokára. Legyen is ez így akkor a vasárnapi dallammatiné most, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Ha meg nem lenne elég, akkor a tovább mögött még több zenei zenés promo bújik meg, bátran lehet kattintani.

0 Tovább

Tere Naal Love Ho Gaya

Azt mondja a trailer, hogy februárban jön. Hm. Számoljunk is utána, mert van itt már nekünk egy Ek Main Aur Ekk Tu, egy Jodi Breakers, egy Gali Gali Chor Hai, nem kevés, de hát a Tere Naal Love Ho Gaya nélkül nem lenne teljes a hónap. Ami amúgy ezt a felhozatalt nézve nagyon romantikusra és komikusra, akarom mondani romkomosra sikeredett. Vagyis fog, ha a filmek is úgy akarják, a nézők biztosan.

Tehát TNLHG, amiben Genelia és Ritesh szerepel, akik a bemutató napján már egy párt fognak alkotni. Korábban írtam is róla. A film sztorija kábé annyi, hogy a fiú elrabolja a lányt, aki ahelyett, hogy helpmet ordítani, segít neki minden bajos tervét megvalósítani. Aztán beleszeret. Vagy belészeretnek. Érted.

A trailert nézegetve picit Jab we met dejavum volt. Csak itt a komédiára még jobban rámennek, és a dráma marad otthon. Romantika az persze lesz, de a színészek egyszerűen megkövetelik azt még jobban. Az biztos, hogy kémiára itt fel kell készülni, micsoda páros wow.  Vicces, megnyerő, tetszik. És a zenét kiemelném még. Hát intenzív lesz ez a február. Már-már moziba beköltözős.    

0 Tovább

Khwabon Khwabon

0 Tovább

Hírkedd

1) Több mint hét év után Genelia D Souza és Riteish Deshmukh egybekelnek. A két színész még 2003-as Tujhe Meri Kasam című film forgatásakor találkozott először. Azóta lettek elválaszthatatlanok. Az esküvőre most 2012 február 4-kén fog sor kerülni, Mumbaiban, a Hyatt Regencyben. Velük kapcsolatos filmhír, érdekesség, hogy a vásznon is együtt lesznek láthatóak majd. Mégpedig a Mandeep Kumar által rendezett Tere Naal Love Hogaya romantikus moziban, amit nem sokkal az esküvő után mutatnak be, február 17-én. 

2) Vége a spekulációknak. Biztosan folytatódik a Rock On!! A fiatalok körében kultikussá váló több szempontból is bwformabontó 2008-as darab második részét jövőre kezdik forgatni. Előtte még a Talaash jön (producerek: az Excel, Ritesh, Akhtar), de jövő júniusától elvileg minden szempár tekintete csak erre fog szegeződni. Az egy rendezője Abhishek Kapoor már jelezte: ő marad a székében, és talán nemsokára a gyártó is tesz egy hivatalos bejelentést arról, hogy a zenekar tagjai vele együtt térnek vissza. Reméljük ez így is lesz.    

3) A pakisztáni modell és színésznő Veena Malik urdu és punjabi nyelvű indiai filmek után most bw felé veszi irányt. Jövőre a Dal Mein Kuch Kala Hai cíművel debütál, de előtte még feltűnik a fentebb említett Tere Naal Love Hogaya moziban, amelynek az item songja lesz az ő nevéhez köthető. Malik egyébként a napokban nyilatkozott egy olyan indiai filmről (nem bwról), amit 3D-ben vettek fel, csak abban. Egyedülállónak lesz nevezhető, hiszen eddig sok indiai film tartalmazott 2d és 3d jeleneteket (Ra One), vagy konvertáltak át más formátumba (Haunted), ezt azonban az elejétől a végéig 3D-ben forgatták.

4) A nemzetközi pornósztár Sunny Leone bwfilmben szerepelhet. A web úgy tudja, hogy a Murder 2 - sikere - után a harmadik részben tűnik fel majd, aki Rahul Bhatt oldalán (ő váltja Emraan Hashmit vezető szerepben) vele együtt debütálhat hindi filmben. A Murder 3-ban, aminek eredetileg Blue Film lett volna a címe meg amihez Sunny se akart csatlakozni, de aztán a dolgok mégis megváltoztak. A mostani legújabb hírek szerint már csak a forgatókönyv a kérdéses, az hogy új, eredeti lesz vagy remake néhány külföldi filmből csemegézve, mint ahogy az a második volt. A  színészekről hivatalos bejelentés itt is csak szkript véglegesítése után várható, de a franchise rendezője Mohit Suri lesz, újra.  

0 Tovább

Force

A maszala él, csak nem virágzik. A Force nekem erre bizonyíték. Meg arra, hogy a több néha kevesebb. Mert hiába duzzad az összes képkockája erőtől, küzdelemtől, ha ez önmagában nem tud elég lenni, egy jó fűszeres filmet eredményezni, számomra legalább is. Nyilván nem azzal van bajom, hogy ég benne a spiritusz, lerí róla a tesztoszteron háború vagy mert rohannak, ütnek gazdagon meg ilyenek még és még, hiszen az a szükség, hanem azzal, ami elveszik miatta, mögötte, mitől igazán csípősen finom lehetne. Mitől is? Segítek, érzelmektől.

A fő gond a romantikus és akció részek közötti egyensúllyal van, annak elvesztésével főként. A jó maszálánál ezek harmonikus házasságban élnek meg egymás mellett filmen belül (nem csak ezek, ugye), a Forcenál azonban ez közel sincs így. Valahol úgy éreztem magam közbe, mint aki mindenből kap valamit, de nem eleget. Dobták ezt, dobták azt, de a végére így is éhes maradtam picit. Pediglen minden adott volt hozzá, a műfajhoz. Van benne szerelem, romantika, csalás, árulás, és persze bosszúból sincs hiány. Aztán meg mégis hullámvasúttá válik az egész történet. Hol vontatott lesz, már-már unalomig lejátszott, lásd a kórházba kerülése oka, hol élvezetes, jól megkoreografált. Talán egyedül a zenék a biztosak, azok jók és dallamosak, bár a helyük (nem a szerepük) azért az igen csak megkérdőjelezhető. 

Csak összehasonlításképpen, az ami a Singhamot életben tartotta, szerethetővé, szórakoztathatóvá tette, az itt kiszámítható volt, de pl amitől a Ghajini komolyan vehette magát, abból itt csak erőlködés lett, semmi több. Az is igaz, mondjátok, hogy a sztori sem új, messze van attól. Viszont a drogkartellt megállítani akaró zsaru szerelembe esésének története a műfaj egyik kedvenc kliséje. Amit bw képes működésre bírni újra és újra, akár megújítani, más formulában előléptetni, ahogy azt a fentiek már megmutatták. A különbség csak annyi, hogy ezt a Force nem tudja, megragad egy szinten. Mindettől még lehetne jó is akár, olyan múltidézőféle, szórakoztató-izgalmas, adrenalint pumpáló (Dabangg sikerre vitte a receptet), e helyett lesz lukas lufi, csiszolatlan bizsu belőle.

A Force ott hibázik a legnagyobbat, hogy nem ad több „teret” a kapcsolatnak (akár időben, akár mélységben). Mert John Abraham lehet akármennyire is főnyeremény a szerepre, a fizikumával, a személyiségével, ha a 120 kg mocik dobálása, a pofonok miértje rajta kívül mindenkit hidegen hagy. Az még érthető, nyilvánvaló, hogy ő van a középpontban, és az aranyos, kedves Genelia D Souza által hozott szerelem neki a gyengepontja, de ezt meg nem érzem. Nem hiszem el neki, hogy az lenne. Erről pedig ők, az eléggé kémiátlan duó tehet, akik bár jól mutatnak egymás mellett, de kiegészítésről már szó sincs. Azzal pedig senki se de ne jöjjön, hogy a rendőr úr nem az érzelmek embere, nem tudja kimutatni azokat.

Továbbra is tartom, hogy az érzések és a nő a kulcs a történetben. Annak kéne lennie mindenesetre, hiszen ez kerül veszélybe legvégül (ezzel is kezdünk), amikor már a drogok is csak mellékesek lesznek. Még se élünk vele, velük igazán, vagyunk ott és várjuk a végét. S valahol e miatt, e hiányában érzem én azt, hogy még kihagyott ziccernek sem ér fel a Force. Csupán egy olyan, ami a trendet meglovagolva, Salman Khan sikerein felpörögve egy dél-indiainak a korrekt remake, amiből nem lett Bodyguard vagy egy Singham, de még drogtémájában is volt jobb (Dum Maaro Dum) csak ebben az évben, Abhishek Bachchan prezentálásában. Nincs mese, zavart éreztem az erőben!

0 Tovább
12
»

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek