Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Velai Illa Pattadhari teaser

Ennek most már alig ha lesz jó vége. Dhanush 25. filmjében fog szerepelni, és ezt onnan tudjuk, hogy kiírják nekünk egy teaserben, csak, úgy, mert ő sztár. És tényleg az, emlékezzünk, a Raanjhanaat is úgy eladta, hogy az mással romantikus ömlengés lett volna, vele viszont klasszikus a javából. Bwba is tehát becsengetett, bekopogtatott a színész, de mégis a szíve a kollywoodi filmekhez húzza. Nem hiába, és nem érdemtelenül. Következő filmje is tamil nyelven forog majd, ez lesz - röviden csak - a VIP. Amihez már egy előtrailerrel is van dolgunk alant, és amiből az derül ki, azon felül, hogy Dhanush eszméletlen még mindig, hogy a zenét se akárki szerzi hozzá. Tessék letenni a levest, venni egy nagy levegőt, becsukni az ablakot, mert ez a személy Anirudh Ravichander lesz. Egy hónap múlva pedig már hallhatjuk is őket, azokat. Húha. A hét híre.

0 Tovább

BoB'13: Az év legjobb nem bw, indiai (film)zenéi

Lehetnénk most elfogultak, és mondhatnánk azt, hogy a bw filmzenék voltak az idén a leghangosabbak, a legnépszerűbbek, nem utolsó sorban a legjobbak is, de azért ennyire most se volt és mégse egyszerű a történet.

Mert, ahogy a filmek esetében el kell ismerni, hogy dél és más egyéb nyelven működő, régióhoz tartozó filmközpontok vitték el a pálmát, úgy a hallottak futottak még kategóriájában is volt szerencsénk találkozni az év folyamán nem egy és kettő igazán ütösebb, évzenébb daldarabbal, ami nem éppen volt hindi.

Ettől még imádnivaló marad bw, és tényleg nagyon sok jó zenét köszönhetünk neki 2013-ban (erről majd egy másik listakor), viszont neki is, nekünk is jobb, ha vannak még további indulók a szakmában, ahhoz közel, mert így az életben, évben legalább még több zseniális indiai muzsikára van esély. És lett is.

Egy top10 pont ki is lett centizve belőlük, bár volt eredetileg sokkal több is, ám a kedvencek ők itt, személyre szabottan. Meg is indokoljuk miért, és meg is mutatjuk, hogy a diszkók népe se keverje a szezont a fazonnal, bw-t valami mással. Ezek itt azok, a mások, hol kannadai, tamil, telugu, malayalam alkotások filmzenéi, vagy sorozatoké, rappköltemények társaságában. Fákje.

A lista tehát elég színes, vegyes meg unikum. Iszkoljatok, twisteljetek, rázzátok a tooht, vagy csak képedjetek el, dobjátok le a szempillákat, mert ennyi jó nem bw dalt hátán nem hordott idén az internet. Csak itt, csak most, csak úgy. Úgy van. Legyen.

0 Tovább

Aww Tuzo Mogh Kortha

Az a helyzet, hogy Tél Tábornok hivatalosan is visszavonulót fújt. De csak most azután, miután összefutott ezzel a telugu nyelvű filmzenével, ami akkora jóság a köbön, hogy a karácsony ahhoz képest pizsamaparty. Komolyan kint már süt a nap, veszem is elő a napszemüveget, és elképzelem, hogy Mahesh Babu helyén, a nem csúnya színésznéni oldalán veretem szét magam erre, az Aww Tuzo Mogh Kortha című dalra, és plébekelek, utánzom le a csudabaromiállat koreográfiát. Teljes kiszerelésben itt fülelhető be, míg a betétért még várni kell egy ideig sajnos. Pedig hát azzal együtt ütni fogja bw összes még meg se jelent dalos, táncos videóját. Fülpornó még utoljára az év végére.

0 Tovább

En Fuse Pochu

Nem egyszer és nem kétszer mondtam már, hogy élek-halok az Arrambam (tamil nyelvű, kollywoodi) filmzenékért, ez nem új, de az viszont már az, hogy a dalbetétek is istenkirálycsászárak lettek mellé, felé, alá, mindenhogyan, ahogy az mellékelt videó is mutatja. Élmény nézni például, ezt, az En Fuse Pochut. Szárnyaljunk mi is akkor, vele együtt, ha már a Sólyom Airways nem teszi éppen. A szerelemért meg tudjuk bármit. Bár hősünknél és választottjánál jobban ezt senki se tudhatja. Kurvajó. 

0 Tovább

Irandam Ulagam trailer #2

Az első előzetestől jó sok körhátránnyal lemaradva, de még így is figyelemfelkeltőnek és izgalmasnak hat a tamil filmgyártás ezen produkciója, amiben a már említett hazánkban felvett Anirudh filmzenék közül az egyik adja az 50% valóság mellé párosuló 50% fantasy (indiai viszonylatban állatira eyecandy) sztori alá az ütemet. És bár igaz, hogy nem kimondottan egymásnak lettek teremtetve, mármint a zene és az trailer, mindegyiknek meg is van a maga kis szépséghibája, ettől eltekintve összeségében lehetetlen haragudni rá. Látni kell majd.   

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek