Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Remiksz: Teri Yaadon Se

Az oridzsinal már volt korábban, ez a komment pedig megfizethetetlen:" For the people commenting below... Atif is the Justin Bieber of South Asia. This guy can actually sing."

0 Tovább

Arzoo (woh ho ho)

Tisztára Jannat filingem lett ettől, ezt látva. Kunal lehetne is az új Emraan Hashmi akkor, a szép csaj meg úgyis ott van mellette. Most Amrita Puri személyében, aki mennyire pont annyira wow.

A zene pedig? Hát az se valami egészen új, hiába is hangzik annak. Ezt a woh ho hot már Ali Zafar is elénekelte úgy pár héttel ezelőtt. Ezért is olyan zavaró, imerős az élmény, pedig oké attól másképp(en) szól ez az Arzoo Clinton Serejo és Ravindra Updhayay előadásában.

És az igazság is az, hogy ha választani kéne a kettő közül, most nemigen tudnék dönteni. Ez is és az is veszettül hangulatos, s bár a refrén hasonló, de azért különböznek egymástól. Egyik se évzene, de szeretnivalóak, feldob téged meg a kedved meg még amit akarsz.    

0 Tovább

A Blood Money színészek

Még a Music Launchon álltak így össze. És ezt nézegetve tényleg elgondolkodtam a megnézésén. Amrita Puriért (fogom a hajam, de miért is) itt, ezen pl. egészen odáig vagyok. 

0 Tovább

Teri Yaadon Se Mustafa Zahidtól

0 Tovább

Jo Tere Sang

Egy Blood Money dal. Ami feldolgozás. És Mustafa Zahid adja elő. Eléggé jól szól, de ez az egész soundtrackre is elmondható.  

0 Tovább
«
12

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek