Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Success comes at a price

A Blood Money kapott új posztert. Ahol a dzsakuzzi van tele lovéval, lovettával, suskával, zsenyával, dellával, kessel, zotyival, lecsóval, manival, lével, zöldhasúval, azaz pénzzel. Mégpedig a véresebbik fajtából. Bár ez itt nem látszik annyira, hiszen elvakítja a tényt a formás női testek, testrészek látványa. Még egy kis pezsgőt ki kér?  

0 Tovább

Chaahat zenei promó

Olvadok, mint teába mártott keksz. Az ok Rahat Fateh Ali Khan és az ő hangja. Imádom. Bár most mondod, alig van olyan playback singer bwban, akiről ne tudnék hasonló szépet és jót elmondani. Igaz is. Nincs vita. Ugorjunk.

A Chaahat az a zene, ami egy végletekig egyszerű, tipikus bw dal. Hibája lehetne az, hogy átlagosnak eléggé átlagoska, de mégis ez lesz az előnye is. Az meg nagy plusz, hogy a sok dal ripoff, dábtep, autotune, copyk helyett érezni benne a desi lüktetést. 

Hallgatnivaló nem egyszeri lejátszásra. Már nem is fázom annyira. Ja és a Blood Money film egyik muzsikája ez.    

 

0 Tovább

Blood Money előzetes

Kunal Khemuval és Amrita Purival a főszerepben. Rendezi Vishal Mahadkar, producer meg Mahesh Bhatt. A történetről azt írják, hogy kábé ez a Blood Diamond bwi megfelelője. Oké. A cím eléggé árulkodó, ahogy a trailer is, lehet benne valami. De azért nem fog ahhoz szkripthűen ragaszkodni, el fog térni attól, indiaiasítja magát. Bár nem tudom, ezt látva nekem inkább olyan Jannat-szerű volt, ahhoz hasonlított jobban, nem is csoda, hogy pl sokáig Jannat 2 is volt az alternatív címe nyilván MB miatt. A bemutató meg március vége.

0 Tovább

Blood Money, Ek Deewana Tha, Rowdy Rathore poszterek

0 Tovább
12
»

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek