Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Aga Bai

A nem egy és kettő Aiyyaa dalpromó után ma már tényleg úgy készültem neki ennek a következőnek, hogy engem aztán már semmi és senki nem tud meglepni. Aztán meg play után még pislogni is alig mertem gyerekek, hátha lemaradok valamiről. Eszméletlen.

Nehéz szavakat találni. Már a zene is különös. Igaz elsőre nem annyira fülzsírtépő, csak sokadszorra adja meg magát, de Amit Trivedi szüleménye mégis, mit várunk no-sza.

Azonban az igazán nagy dolgok a szemeink előtt zajlanak le. Mert tegye fel a kezét az, aki látott jobb danszolást már ebben az évben, vagy csak le tudná követi mindazt a koreot, amit a Rani művel. Miközbe meg ja, ezt dögösen, állai dögösen (pedig nem vékony) teszi. Szerencsés is a pali, lennénk sokan a helyében. De gondolom ez fordítva is áll.

Whatever, nézni és nézni, mert eléggé rendben van.   

0 Tovább

Sava Dollar

Oh. Szóval akkor az Aiyyaanal is tudnak valamit. Az első dalbetét promót, ami már! nem volt egyszerű, na azt a Sava Dollarral sikerült rendesen megugraniuk. Miközbe csak jelzem, hogy a zene itt se-ott se éppen hogy de nem csillagsávos csoda már. Ejnye Amit Trivedi. De szerencsére, szerencséje, hogy ilyen képkockákat varázsoltak a zenék alá, mint amilyen ez. Rani fürdik a pénzben snitt a leglegmókásabb, de amúgy az egész nagyon vicces.      

0 Tovább

Dreamum Wakeupum

2012 Ooh La laja is befutott. Rani lett az új Vidya,"six pack" Surya az új Naseeruddin Shah, ami azonban megmaradt, az a mókás dél-indiai hangulat, a rikító jelmezek és a tánclépések.

Azt most pontosan nem tudom, hogy direkt alakult így ennyire egyformára, hasonlóra a kettő, de mivel a most kikerülő (majd hamarosan az Aiyyaa filmben látható) Dreamum Wakeupum olyan szinten hülyeség, baromi bohockódás és szuper vidám, egyszerűen nincs is miért meg minek ezen agyalni. Lefoglalja az agyad teljes memóriáját, miközbe nézed, shocking. avi. A tanácsom, mielőtt kattolsz, készülj fel rá.    

0 Tovább

Dream-um Wakeup-um

Aiyyaa kolorizált képjóság Ranival. 

0 Tovább

Vörösbe áztatott színes magnók, rácsos szemüvegek meg a Rani

Azaz valahogy így fog kinézni Rani Mukherjee item numbere az Aiyyaaban. És ha minden igaz lavani lesz. Ez is. Minek utána már Kat és Vidya már kipróbálta magát ebben több és kevesebb sikerrel. Hajrá, bár az előjelek elég jók. Lásd a képet. 

A lavani egy zenei műfajként írhtató le, mint a tradicionális zene és tánc kombinációjaként. Jellegzetessége, hogy nagy előszerettel használja a Dholakot, ez egy ütős hangszer (dob), amire mozognak aztán a táncosok egy romantikus - már-már erotikus - hangulatban és hatalmas tempó, ritmus kíséretében. Amúgy meg egyszerűen egy népi tánc, Maharashtra államban igen népszerű, és a neve a Lavanya szóból, névből ered, ami annyit tesz, hogy szép vagy gyönyörű. 

0 Tovább
«
12

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek