Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ladki Hai Naadan

Valahogy így kell eladni egy olyan gyenge zenét, mint ezt itt. Ne is hallgasd, inkább csak nézd, úgy a kellemes(ebb). A Ladki Hai Naadan a Players harmadik zenés promos videoja, ami még az eddigieknél is több Sonam Kapoort mutat meg. A szerencséjére. Ezek után kit érdekel Abhishek Bachchan, hogy ott van, vagy a tengerpartra költöztetett kanadai nagyszék, a malom meg ilyesmi. Még az is lehet, hogy ha elég sokat nézem, a zenét is megszeretem vele. #whoknows (NOT)

0 Tovább

Jhoom Jhoom Ta Hun Main

Az olasz bw melóhoz, a Playershez érkezett egy video song, szerelmi háromszöggel a közepén. A kérdés adva van. Te kit választanál AB helyett: Sonam Kapoort vagy Bipasha Basut? Hol az egyiket, hol a másikat mi. Na persze.

Ami a zenét illeti, not bad. Olyan oldszkul bw diszkos sláger, csöppet modern dábtepes témával maszalázva, ami nem annyira my world, de attól még hiszem, elképzelem, ahogy erre megy a tánc a parketton. Ott a helye. Amúgy van is már soundtrack a filmhez, de az kevésbé jó, mint hittem, számítottam rá.

0 Tovább

What's your name?

A tények már mindenki előtt ismertek. November 16-án látta meg a napvilágot Aishwarya Rai és Abhishek Bachchan első közös gyermeke. Aki lány lett. Egy egészséges, csodálatos és édes kis hölgy, ahogy az apja nevezi. Pontosan így, mert máshogyan jelen pillanatban nem igen tudja. Ugyanis a babának nincsen neve, még nincsen. Ezért a színész most arra kéri twitteren keresztül az embereket, a követőit, hogy ajánljanak neki, nekik, a gyereknek, valami olyat, ami A-val kezdődik. Még szerencse, hogy a kezdőbetű legalább megvan. AB-nek persze többet se kellett mondania, az ötletek jöttek és jöttek: Avanthika, Arya, Avisha, Aradhna, aaaaa. Arra speciel nem tudom mennyi esély van, hogy ezek közül bármelyik is legyen A név.

0 Tovább

A nap tweetje

 

Megszületett Abhishek Bachchan és Aishwarya Rai várva várt közös gyermeke. Kislány lett és jól van, ahogy az anyuka is. Gratulálunk, de nem csak mi, hanem egész B-Town velünk együtt ezt teszi.

0 Tovább
123
»

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek