Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dhoom III, Chicago, Jr. Bachchan

Aamir Khan után Abhishek is nekiállt forgatni. Vagy inkább folytatni, pontosan onnan, ahol anno abbahagyta a "dóm"al. Mert visszatér igen. Hogy a fenébe ne tenné. Hisz már-már ikonikus figurája a sorozatnak Chopraval egyetemben. Nélkülük fura is lenne a Dhoom. Bár az is igaz, hogy bwban nem nagyon szokás a folytatásokat ugyanazzal a szereplővel (sztorival) vinni tovább és előre. De vannak persze kivételes esetek, ilyen ez pl. Szerencsére. Szerencsénkre. Bachchan szerencséjére. 

0 Tovább

Sabse Bada Rupaiya

Inkább legyen rúpiád (indiai fizetőeszköz) - mondja a dal. Mert az adott életet neked. Nem jóanyád, nem is az orvos, hanem a pénz amit jóanyád az orvos kezébe nyomott, hogy a világra szülessél egyáltalán. Based on true story. Everything is money. Mindeközben hol tart most az ajró a huf, csak ezt figyeled. Én meg ezt dalolászom itt magamban, mennyire igaza van már. Ezzel is nyitom meg ünnepélyesen a hetet, a nem is akármilyen hetet, a nyár első hetét. Szánszánszán, azért legalább fizetni not kell. De azért legyen csak rúpiám.- Bluffmaster  

0 Tovább

Bol Bachchan zene

WTF is this? Ez alatt a 2 perc 36 másodperc alatt inkább egy új posztot írtam volna ide, az is jobban megérte volna. Komolyan nem tudom hova tenni jelenleg. Nem is az bántja a fülemet, hogy maguk a színészek énekelnek (a plébek énekesek ideje lejárt?), hanem az, hogy mit és miért? Szörnyű egyszerűen. Ők lesznek azt hiszem az új krisztofelek. Ezzel az indiai kubai ritmussal. És most nézem, már a dislike előzi is be durván a likeokat a videó alatt. Még én is nyomtam rá egy kezet, olyat, ami lefelé mutat, pedig nem nagy szokásom.      

0 Tovább

Bol Bachan trailer

Mi az? Repülő emberek és autók egy bw moziban?  - Rohit Shetty film.

Megint Ajay Devgannal a főszerepben, a legutóbbi Singham után. Csak ebbe még Abhishek Bachchan is benne lesz 2x vagy 3x, különböző avatarok formájában, ahogy alant az előzetes is mutatja.

Ez így erősen blockbuster-gyanús. Vicces karakterek, jelenetek, hatalmas színkavalkád és funfunfunfun. Azaz szórakoztatás lesz a négyzeten. Az biztos, hogy nem ebben kell majd keresni majd az év filmjét, inkább B, de mondom szórakoztatni szórakoztatni fog.     

Míg a zenét Himesh Reshammiya feat Ajay-Atul szerzi. Akkor go! 

0 Tovább

Bol Bachan képek

Rohit Shetty most ezt csinálja, nem a Singham 2-t  vagy a Golmaal folytatást. Cím szerint a Bol Bachant, ami egy 1979-es klasszikusnak, Hrishikesh Mukherje filmjének a Gol Maalnak lesz a remakje. És olyan sztárokkal készíti el, ölti modern, kortárs köntösbe, mint Ajay Devgan, Abhishek Bachchan, Prachi Desai vagy éppen Asin.

Ha minden igaz, akkor júliusban már jön is odaát a mozikba. Romkomnak tetszik lenni, és a zenéjét Himesh Reshammiya szerzi, de az Ajay Atul is besegít neki 1-2 szám erejére. Egyelőre ennyi, a többi meg majd később, trailernél. Most képanyag van, jött hozzá, ahol nocsak az idősebb Bachchan is feltűnik. Egy dalbetétet lőttek (f)el vele, így. Nagyon színkavalkádos, arcpálmás, hangulatos.    

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek