Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

18th Annual Colors Screen Awards

Az elsőt beágyazom, a töbi folytatás meg ide kattintva érhető majd el azoknak akiknek. Jó szórakozást hozzá. 

0 Tovább

18th Annual Colors-Screen Awards győztesek

Tippeltem rá anno. Vissza lehet lapozni. Nézem, voltak is telitalálatok szép számmal, ez mindenképpen öröm - nekem legalább is. Ami nem, hogy a legjobb film kategóriájában minek kellett ide két győztest hirdetni, komolyan, az teljesen felfoghatatlan (szokás, vagy mi). Remélem máshol azért nem ez lesz a forgatókönyv. Ami jól látszik, hogy a TDP az event nagy nyertese. Mellette a Shaitan (mondom én), a Delhi Belly, az Aarakshan büszkélkedhet sok-sok díjjal. De a ZNMD is kapott néhányat ámen (meg Srk mégis). So-so jó lista is lehetne ez, korrektül szólna, csak pont a legjobb filmnél remegett meg a kéz, így se olyan rossz persze. A tovább mögött a lista folytatódik még még és még.

Best Actor
Ranbir Kapoor - Rockstar

Best Actor (Female)
Vidya Balan - The Dirty Picture

Best Film
The Dirty Picture
Zindagi Na Milegi Dobara

Best Director
Milan Luthria - The Dirty Picture

Best Performer of the Year
Ekta Kapoor - The Dirty Picture

0 Tovább

18th Annual Screen Awards jelölések

A sok átadó közül az egyik. Nem a legnagyobb, de azért már a 18. lesz ez az életében, szóval felnőtté vált ilyen tekintetben. Valamikor január végén lesz az ünnepélyes event, ahol megkapják azt, a sárgás szobrot, azok, akik azt megérdemlik. A lista egyébként tök barátságos, bw filmbarát. Mentes ilyen Bodyguard, Ready, Ra One dolgoktól a főbb kategóriákban, és olyan jelölélesekkel él, amik ülnek, és teljesen jogosak (Shaitan, Shor in the City, Yeh Saali Zindagi). A továbbiakban pedig azok vannak aláhúzva, akiket szeretnénk ott látni nyertesként majd akkor a végén.

0 Tovább

BoB - 2011: Filmes legek

Ahogy írtam már, az év legjobb 10 filmjének lelistázása átcsúszik a következő évre már. De ez nem azt jelenti, hogy legek nélkül is maradnánk. Kis évértékelő beszéd még előtte. Tessék. Enyém a szó. Nem volt olyan rossz év ez, de láttunk azért már sokkal jobbat is. Ha ez marad, ez a szint tartható, a feldolgozásokkal, a nyugati behatásokkal akkor elégedett leszek a jövő évvel is. Ami előzetesen a folytatások éve lesz, hiszen mennyi jó film kap maga mellé még egy kistestvért. De álljunk meg egy szóra, ne szaladjunk annyira előre, mert még 2011 van, az év utolsó napja, nézzük is meg addig mikből mik voltak A legek!

0 Tovább

Bob - 2011: A legjobb 20 filmzene

A bw film legszervesebb szerves része. Örökkön örökké. Az, hogy miért, arról tettünk már említést korábban, fel lehet lapozni. Ezért is úgy gondolom nem kell külön megmagyarázni, mint pl tegnap az item numbert. A zene világnyelv. A legjobb énekesek, zenészek képesek úgy érzelmeket adni, neked, hogy te nem érted, és mégis megérted, miről van szó. Ott legbelül. De sokszor nem kell mélyre ásni, elég csak zúzni rá az éjszakában, jól érezni magad rá, egy jót táncolni, vele, általa és miatta. Na ebből, de nem szigorúan csak ebből a szempontból bw az, akivel mindig minden körülmények között szituba lehet keveredni. Hol a diszkók népét szidják, hol a külföldit. Hol pedig csak örülnek neki, hogy van nekik ez a zene. Mert anélkül tényleg mit érnének ők. A zene az kell. Most jöjjön az év legjobb filmzenei válogatása, szerintem. A top 10, meg még egyszer ugyanennyien azok, akik lemaradtak erről, pedig nem tehetnek róla, vannak ők is olyan jók, hogy itt szerepeljenek. Mert megérdemlik. És ez nem ígéret. Kitkat.

0 Tovább
«
123

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek