Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Diwalika

Az ünnep úgy ünnep, ha azt megünneplik. A Diwalit meg kötelező, a világ legjobbja műfajában. Bachchanek is tudják, nem kell mondani nekik, megadják a módját, ahogy azt a következő kép is tanúsítja. Ja és boldogat, ilyet.

0 Tovább

Diwali ki Shubhkamnayein

Csomó helyen írnak róla, miért az ami, miért jó: csak mert, miért nem: a villanyszámlát ki fizet ki, szóval inkább azt mondom, hogy a fény legyen veletek. Ne igyátok, ne egyétek, csináljátok, ennek az ünnepe van most, szolidaritáljunk és hasonlók, mert megérdemli. A mélyebb üzenet, tartalom leszűrése, megosztása pedig most nem az én feladatom. Mert több van benne, ilyenek, hogy amikor a fény legyőzi a sötétséget...

Néha amúgy mérges vagyok, és irigykedem is odaátra, az indiaikra, hogy ilyen jó ünnepeik vannak. Nem is tudnék mikor menni oda, mert valamelyiket kihagynám, ki kellene, és akkor dühös lennék, hogy pont azt. Pölö ezt se szeretném, jobb is mint a Holi, ahol befestenek mindenre, mindenhol. Itt csak gyertyát, olajlámpásokat gyújtasz, meg elfelejted lekapcsolni a villanyt éppen, és miniszilveszterezel egy csöppet, mert úgy esik. 

0 Tovább

Gyönyörűséges

A Diwalira öltözött így ki Bipasha. A többiek meg csak nézték. Én is. 

0 Tovább

On Diwali

Ki hagyta felkapcsolva a lámpát?

0 Tovább

Diwali mashup

Pont egy héttel ezelőtt volt a fény ünnepe. A következő pár poszt (még 2) neki szól majd. Ahogy ez a mashup is. Amit most hallgatok és khm... Nem himnuszgyanús, sőt, inkább tesco gazdaságos az egész, meg olyasmi íze: csak hogy legyen. Egyszer. 

0 Tovább
«
12

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2014.11.10.
2012.11.13.
2012.11.13.

Utolsó kommentek