Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dhichkyaaon Doom Doom

Doom Doom Doom.

Ali Zafar meg jobban járt volna, ha éneklés helyett, vagy a mellett, saját maga szerezte volna ezt, vagyis egy másik dalt, mert a LPNY-ban megmutatta mekkora potenciál van benne. És kár is volt ezt, ezért a Sajid-Wajid miatt veszni hagyni. Remélem legközelebb már konkrétan tőle kapunk valami jóságot, még ha az nem is ebben, a Chashme Baddoorban lesz meghallgatható. Sajnálom, no, pedig szerettem volna. Mitöbb el is képzeltem már, hiszen ha Ayushmannak is sikerült a Nautankiban, akkor neki miért pont nem. Nincs akkora különbség kettőjük között akár énektudásban, akár dalszövegírásban, hogy ez ne csak álom legyen. Whatevs, így jártunk.   

0 Tovább

Ishq Mohallah

A Chashme Baddoor legújabb dalbetét promója pont olyan, mint amilyen az új pápa. Kompatibilis, egyszerű, semmi több. De nem is kevesebb annál, mint ami vagy aki. Szóval értitek, ha nem az se baj, a lényeg, hogy a héten hallottam már jobb bw zenét is ennél. Ilyen ez a pop(e)-szakma.   

0 Tovább

Early Morning

A második hot és új CB filmzenénk egyenesen Sajid-Wajidtól, Sonu Nigam kommentálásában. Ami legalább annyira jó, mint az első volt. Kvázi nem az. És nem is tudom mi lesz így, mert a film jónak néz ki, a színészekkel vagy a rendezővel sincs semmi bajom, de ezekkel a dalokkal, a promokkal éppen hogy azt érik el, ne fussak utána moziba. A legbosszusabb pedig az, hogy az egész soundtracket meghallgatva is alig akad ennél ütösebb, slágeresebb, vagy csak acélosabb, ami minőségben is fel tudná venni a versenyt mittomén - a hónap másik nagy mozis bemutatójával - a Nautanki Saala sokkal versenyképesebb korongjával. Komolyan, nem hiszek a fülemnek. 

0 Tovább

Har Ek Friend Kamina Hota Hai

Sonu Nigam ide, Siddharth oda, ezen (is) még van mit rágózni. Mert amit látok, az egyelőre jobban tetszik annál mint amit hallok. Remélem a Sajid-Wajid azért tudja mit vállalt. Szomorú leszek na, ha ezt a több mint ígéretes, viccekben gazdag filmet semmilyen-tangli-tucat dalokkal hazavágják, ahol még egy se emelkedik ki az átlagból. Ne legyen igazam tényleg. 

0 Tovább

Chashme Baddoor poszter

ÁÁÁ ÁNTÉ.

0 Tovább
«
12

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek