Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Karma is a bitch (boy)

Az MTV India a Honeyval (Bring Me Back) és Raftaarral (Swag Mera Desi) való nagy sikert aratott közös munka után, most Badshahhal és Raxstarral kollaborált egyet. Ebből lett aztán Bandook. Amihez dal és klip is készült.

Badshah amúgy is régóta csókós már, Raxstar meg valahogy nem ugrik be sehonnan, de tudom már, majd a Bandookból fog. Hiszen a feat frenetikusan jól sült el. Hallgattuk, hallgatjuk és hallgatni is hallgatjuk majd. Már kedvenc, szeressük, a mainstream indiai hiphop ékköve.

0 Tovább

Chull - Fazilpuria | feat. Badshah

A hollandok felfalják a spanyolokat, Genelia D Souza gyereket vár Riteishtől, és már a híradó sem a régi. Még szerencse, hogy a hétvége javában tart, és hogy Badshah ontja a dalokat. Most Fazilpuriaval feat közösen állt össze, hogy abból, annak a munka gyümölcséből megszülethessen a Chull, amihez klipet is variáltak 3 percre. Nézhetőség, de azért közel sem kötelező, ahogy audio kontentben is élt már meg szebb napokat a rapper. Azért lesz is jobb ennél, de fakt volt is rosszabb. 

0 Tovább

FAN - Rahul Vaidya feat. Badshah

A holnap másnapját megünnepelni mivel és mire is lehetne egyszerűbben, mint a szegények High Heelsét hallgatva, a Fant, amit nem kis önbizalommal telve csak a nyár himnuszaként vezetnek fel. Ami hát pici túlzás azért, akkor is, ha Badshah tényleg kitett magáért most ebben.

És nem azt mondom, el is lehet zötykölödni rá, de isten ments, hogy még a végén ez legyen az etalon. Alapozásnak elfogadom. 

0 Tovább

Terminator

Arnoldmentes, de annál Badshahtelibb ez a Terminator, 2013-ban, november utolsó napján. Kell is, kellett is már egy ilyen évben, év után, amikor YoYo Honey Singh se találta meg a számításait, és tudott volna csillagsávos csoda muzsikát lehozni az égről nekem ide. Hiánycikk is már a jó punjabi melódia, ezért is különösen earporn ilyet hallani most, mint ami Sherry Kaiméknak összejött. Lehetne pacekosabb, nem olyan tucat meg minden, de hiába tudja ezt az eszem, hogy messze van az igazságtól, a testem csak nem figyel erre, inkább csápol konstans, akárhányszor is megjelenik a lejátszó élén. Twiiiiiiiiiiiiisteljük. Buli van. Durvaság.

0 Tovább

Take Your Sandals Off

A pénteket is előre hoztuk egy nappal, a miheztartás végett. Mert a ma zenéje a holnap zenéje. És Girik Aman feat Badshah közös munkájának gyümölcse valami ilyen is lehet, ami beérhet, ha fülekre talál. Tippre a TYSO a High Heels idei megfelelőle, ikertornya. Csak a magas sarkokat itt felváltják a szandálok, YoYo-t pedig nem-barija Badshah, aki az a punjab(?) a zeneéletnek, mint ami a tamil nyelven a héten körberajongott HHT. Ez annál fényévekkel lemarad, de hát ez nem is okos akar lenni, hanem szimplán hülyebiztos, ami az előbbivel ellentétben gyorsan meg is találja magának a helyet majd a táncparketten. Oda való is, bár a szandálokat azért ütik azok a magas sarkok.  

0 Tovább
«
12

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek