Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Priyanka Chopra - Exotic ft. Pitbull

Vicces, de Priyanka jobban néz ki mint maga a klip és még baromira igaza is van, amikor azt mondja, hogy ő "hotter than tropics". Ergó végre van valaki, énekes, aki nem hazudik, az igazságot énekli meg. Mert, ha ezek utána kéne dönteni, hogy PeeCee vs trópusok, akkor habozás nélkül az előbbit választanám. Még akkor is, ha jönnek majd néhányan, akik elpicsogják, hogy ő kint az utcán öt perc alatt tíz jobb nőt lát meg talál magának. Izé, sok szerencsét.  

Egyébként előrehozott tgifet tartunk, yolonap van ma, nem csokinap. Mert holnaptól ennek a számnak a fülekben, a hangfalakban, a táncparketten a helye, így hogy már klip is landolt hozzá a nyár derekán. Persze valamennyire elkéstünk ezzel, hiszen worldwide nagyon népszerű az Exotic, konstans trendigel már most, vagy az előtt, mielőtt még ez a Priyankaviuzálorgia-csomag délután napvilágot látott volna. Húha, akkor mi lesz ezután? 

Sokat azért nem kell várni tőle, persze. De bugyuta szöveg-autotunemix kombó ide, picit olcsó klip oda (ezek ketten együtt anyám), akkor is tartom, hogy ez egy korrekt, tipikus nyárisláger. Az meg hogy, Priyankat így látni fura, tudvalevő honnan jött (nyilván nem ennyire prűdnemzet ez), azért nem is olyan fura. Mert na, mégse állhatott úgy oda, egy nagykabátban, mackóban, miközben ezeket a sorokat énekli. Meg aki ennyire gyönyörű (a medencés snittek csak azért születtek meg, hogy később csomó gif legyen belőle), annak miértne. 

Ja és lehet, hogy Pitbullnak több szövege, mint ahogy azt a kommentelők megjegyezték, de Priyankát többet látni. Na ki a jobb?    

Mumbai-Cuba let's go...

0 Tovább

Exotic teaser

Kidumáltuk, hogy Priyanka Chopra legújabb dala egészen formásra sikeredett. Amolyan nyárzene, aminek még a táncparketten is lehet helye a többi nyugati körében. Bár védőitalnak édeskevés. Ettől még megesz a meleg ahogy van, nem lesz jobb vagy elviselhetőbb tőle, hogy hallgatod. De ezt az űrt, rést, lyukat fogja minden bizonnyal betömni hamarosan az egy hét múlva érkező klip. Legalábbis a teaserekból erre merünk következtetni. A jelszó pedig több autotune, kevesebb ruha. PeeCee meg komolyan elselenagomezesedik, de ha ez kell a kibeát/töréshez, akkor lenyeljük békát, ám legyen.   

0 Tovább
12
»

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek