Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Yami Gautamot vissza a mozikba

Mert hiába szerepelt az idén már legalább egy filmben (a vérszegény Total Siyapaa), az nekünk fél szemünkre sem elég. De legalább bw újdonsült üdvöskéje így is észre véteti magát, igaz a következő képkontent van vagy fél éves.

Még akkor a nyár elején feszített az indiai FHM-ben, címlaplány funkciót betöltvén. Ahol valahogy így nézett ki, lásd alant. Amúgy további képek is vannak ott, ahonnan ez jött, de csak okosan, szemorgazmus veszélye fennállhat. 

A lényeg, hogy be kell most érni ennyivel, meg aztán várni várni várni, hogy lesz majd még filmje, az Action Jackson, Ajay Devgn oldalán, Prabhu Deva rendezésében.     

  

0 Tovább

MosolyNEMszünet

A régen elfeledett, most viszont poraiból feléledt, önálló életre kelt eyecandy rovatunk legújabb alanya az a Yami Gautam, akiről mostanság az a hír járja (ne legyünk már bulwár), hogy őt is utolérte Update Norbi, a szelleme, vagy valamelyik kazija, ezért rájött, hogy nézhetne jobban is ki, mint ahogy kinéz annál is jobban. Jógázik, tréningezik, szálkásít, ilyesmik, elüti, elfutja az időt, elmozog előle, ergó csinálja amit kell, hogy ne így nézzen ki. Azért reméljük túlzásokba nem esik majd.

Ha pedig a filmjeit nézzük. A Vicky Donor debüt után bw darabban legközelebb vele, az Aman Ki Asha-ban fogunk találkozni Ali Zafar oldalán, jövőre. És ha minden igaz, még egy PrabhuDeva film is kinézőben van neki, ahol Ajay Devgan (nononono) partnere, partnernője lenne. Bárhol is legyen, mi követjük, ott leszünk.        

0 Tovább

Ali Zafar - Yami Gautam jodi?

A Shool, My Name Is Anthony Gonsalves és a De Taali filmeket jegyző E Niwas újra forgat. Jövő márciusban kezd neki a tervek szerint. A címe Aman Ki Ashat lesz, és teljes egészében Angliában veszik fel. És egy muzulmán fiú meg indiai lány szerelmi történetéről szól majd. Az említett színészekkel. Elképzelem, jól is mutatnak együtt. Habár a rendezőtől eddig sok mindenben nem volt szerencsém. Konkrétan semmihez. Szóval egyelőre 50/50 a megtekintés odds. Végülis több mint a nulla, nem.     

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek