Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mikey McCleary feat. Anushka Manchanda - The Little Things You Do

Miközben Mikey jól folytatja abbéli küldetését, hogy reklámok zenéit önti először teljes egészbe, majd klipbe, végül albumba. Most egy pár évvel ezelőtti vodafone ad kapta meg a maga végső retusáját, ahogy annak ki kell néznie szerinte. Szabad füllel is hallható, hogy ebben nincs is hiba. Rendkívül roppant természetes filgúd az egész, baráti, és a klip is partner ebben. Goa, bícs, ahol maguk az énekesek jodiként feszítve teszik még varázslatosabbá az amúgy se fekete-fehér The Little Things You Do-t. Azért a nyárra ki van hegyezve.

0 Tovább

Thangamey Thangamey

Azt merő túlzás lenne azt állítani, hogy a tamil nyelvű Veeram filmzenéje a zenéje miatt, és elsősorban azért, csak amiatt kap most helyet, külön posztot a blog életében, mert akkor a Pancho Aréna is egy futballstadionra hasonlítana kívülről. De nem. Nem így van. Az igazság az, hogy a svájci zászló az oka. Wtf? Mert tök jó látni, hogy bw oda mindig hazatér forgatni, szép is na, és ilyenkor eszembe jut, hogy mi meg hol vagyunk, kérem szépen?    

0 Tovább

Aww Tuzo Mogh Kortha

6 dolog, amiért ezt nem lehet kihagyni: mert bambi, rubik kocka, Kriti Sanon. És Kriti Sanon. Meg Kriti Sanon. Mahesh Babu meg monnyonle

A nagy sikert aratott Nenokkadine még nagyobb sikert aratott (nálam is) dalbetétje tavaly év vége óta tartja lázban az internetet. Mindenki azt akarja tudni, mi is az a átuzomokortá, mit jelent az, meg alapjáraton telitalálat lett a dal. A hidegben nyitott, és ahogy egyre melegszik egyre többet fordul meg a füljáratokban, és utánozzuk le a koreot, képzeljük el magunkat oda, pont oda, Kriti Sanon mellé. Király.

Meg Évzene. 

0 Tovább

Vaan Engum Nee Minna

Még a klip, betét nélkül is olyanokat írtam róla, hogy most lány lenne, belepirulna, de hát azzal együtt, ami mostantól már publikus, hivatalos mindenki számára, válik igazán egyértelművé a tökéletessége ennek a tamil nyelvű kollywoodi filmzenének. Ami Harris Jayaraj érdeme, és amit az Endrendum Punnagai című filmben hallhatunk. Ó PRIJÁ. 

0 Tovább

Shraddha Sharma - Raastey

India Selena Gomeze már elmondhatja azt magáról, hogy eljutott odáig, ahova csak keveseknek sikerül. Ugyanis a dalfeldolgozásoktól egészen klippig vezetett az útja. Most a Raastey kíséretében saját albumra is szert tett, és árulhatja a polcokon. Sőt, ha így folytatja (nem tudom hogy valakinek is valakije vagy nem) akkor kinéz neki hamarosan, sanszossá érik egy plébek énekesi zsíros szerződés is. Persze, azért ez se holnap fog bekövetkezni. Viszont azon se lepődjünk meg, ha majd tényleg találkozunk vele, a hangjával nemsokára egy filmzene korongon. Addig meg ez szól, not bad, bár egy Shreya Ghoshaltól olyan messze van, mint a hazai labdarúgó válogatott egy vb szerepléstől. Izé, sok sikert. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek