Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Életem

Detto.

0 Tovább

A Be Intehaan lesz a következő Race 2 filmzene

A Party On My Mindot lehet überelni? A héten kiderül. Deepikaval és SAK-kal felvett dalbetéthez kapunk kis promot a legutóbbi twitteres tájékoztatás szerint. Várjuk. 

0 Tovább

Ne spoilerezzé má

Erre kér mindenkit a Talaash team twitteren, mert premier is coming. Persze így is tuti lesznek, akik széllel szembe pisilnek, csak azért is vagy mert upsz, véletlenül, meg mert megmondtam vagy megmondtam alapon.  Ezt nehéz kikerülni. Egyrészt, akkor amikor írsz róla, meg mikor olvasol akkor is. Bár tényleg nem kéne, ha ennyire fontos. Kahaani kettő.    

0 Tovább

What's your name?

A tények már mindenki előtt ismertek. November 16-án látta meg a napvilágot Aishwarya Rai és Abhishek Bachchan első közös gyermeke. Aki lány lett. Egy egészséges, csodálatos és édes kis hölgy, ahogy az apja nevezi. Pontosan így, mert máshogyan jelen pillanatban nem igen tudja. Ugyanis a babának nincsen neve, még nincsen. Ezért a színész most arra kéri twitteren keresztül az embereket, a követőit, hogy ajánljanak neki, nekik, a gyereknek, valami olyat, ami A-val kezdődik. Még szerencse, hogy a kezdőbetű legalább megvan. AB-nek persze többet se kellett mondania, az ötletek jöttek és jöttek: Avanthika, Arya, Avisha, Aradhna, aaaaa. Arra speciel nem tudom mennyi esély van, hogy ezek közül bármelyik is legyen A név.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek