Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dj Play That Song

A kedd új hétvége.

Chaar Din Ki Chandni* film egyik dala hozza el most és mindörökké a lájti-lájti hangulatot, körünkbe és persze személyre szabottan. A péntek monnyon le. Nem világslágerlistákatverő zenedarab, viszont mocskosul bűnösen élvezetes tud lenni még 62357. alkalommal is. Létjogosultsága a táncparketten megkérdőjelezhetetlen, de ez alapnak tetszik lenni. Ami azonban nem mindig - és ugyancsak jó, hogy a fül mellett a szemeket is kell hegyezni rá, mert a dalbetétje se piskóta. Itt is érvényes az egy nézés nem nézés szabály (a minőségért sry). 

*idei darab Tusshar Kapoorral a főszerepben. Erőteljesen régi vágású, az oldszkúl bw filmekre épít (intertextualitás pakokkal teli). Ez azért szívmelengető tud lenni és jó látni ilyet, ami ennyire családközpontú, és egyszerre vicces, drámai, magyarán indiaiul MASZALA így nagybetűkkel. De ahogy a zenére, úgy magára filmre is az igaz végtére, hogy messze-messze elkerüli a legjobbakat (év, műfaj ecete), de előítélek nélkül azért elmegy szódával. És jóllehet csak vérhalálkomoly bw fanoknak ajánlott, de nem v-tech másnak se belefutnia.         

itt meg fullba lehet nyomni 

0 Tovább

I am wet - KSKHH trailer

THIS IS MADNESS. Bár, ha a capslockot most kilőném, akkor az állna itt, hogy annyira nem elborult, mint a legelső. Aha. Viszont a képes-szöveges intertextualitások, azok megjelenései nagyon bejönnek benne. Sőt, megfigyelhető, egyre több és több lesz belőle, ami király. Már csak ezért se veszi komolyan magát meg egész bw-ot. És végezetül pedig pont ezért lehet jó móka és szórakozás 1in1. Amúgy komolyan nem várom a világmegváltást a személyében, hülye lennék, hogyan is képzelném. De akkor az elvárás vajon mi - vele szemben? Pölö simán csak legyen vicces. Úgy ennyi.   

0 Tovább

Shirt Da Button

Kinek jó vagy kinek rossz hír, de ez közel sem lett egy Dil Garden Garden. Ugyanis a Kyaa Super Kool Hain Hum második dalbetétje már bw. Ahhoz áll közel. Vagy lehet csak Sonu Nigam (hangja) miatt érzem így, nem tudom. De mindegy is. Mert inkább az a fontosabb, hogy fogyasztható. Bár az előbbihez nem ér fel, de aki szereti a szép, lágy, romantische akkordokat annak garantáltan tetszeni fog a Shirt da button. Talán nem elsőre, de másodikra már igen. Nálam legalábbis így alakult. Lassan meg ott tartok, hogy tényleg kiváncsi leszek a filmzenei korongra.  

0 Tovább

Dil Garden Garden

Party Hard!

Nagyon állat. Ezek tényleg mind megőrültek. Valaki szerint szar, szerintem meg annyira rossz, hogy már jó kategóriás az egész. Az látszik, hogy a színekből nem spóroltak úgy, mint én a pénzzel szoktam a hó végén. És annyira is veszi komolyan magát, mint ha azt mondanám, hogy tündérmesét lehetne írni az utóbbi két évből, ami a magyar gazdaságot jellemezte. Megkajáltam gyerekek. Nem is tudom hányadszorra tekerem vissza, de nagyon nevetek mindannyiszor csak úgy. Csak ezért. Awesome.

- egyébként a Kyaa Super Kool Hai Hum egyik betétdala a Dil Garden. A filmről minden további ott a tag alatt. U.i.: Az első részt még mindig nem láttam, de ha ezek ennyire hülyék, voltak akkor is, kötelező néznivaló lesz még mielőtt ez a folytatás megjelenik.   

0 Tovább

Kyaa Super Kool Hai Hum trailer

Ez nem az a film (lesz), amiért majd csillagokat kapnak a kritikusoktól. Ezt ők is, mi is tudjuk, pontosan azok után, hogy az elsőt mennyire lehúzták. De #whocares - mondják, mert közben meg az emberek megkajálták, és szerették. Szeretik egészen a mai napig. Jöhet is a folytatás, action, haha, mert ez nem az a film. És tényleg. Botrányos, őrült, lol, wtf, de annyira, hogy lassan komolyan felcsigáz, és látni kell azt az első részt is mellé, még elé. Bemutató (cumming) augusztus elején, szal addig kell csak kibírni valahogy a Ritesh-Tusshar nélkül a csomó láv sztorival bwban. Challenge accepted. De aztán hajrá. Guruljon el a gyógyszer megint. Bár a trailert nézve nem lesz nehéz. Ott folytatják, ahol anno theendet nyomta rá. Szakadok, és már másodjára nézem.  

"Come fall in... fuck it just cum"

0 Tovább
«
12

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek