Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

"Does this ring a bell ??? TEVAR."

Ezzel a kevesebb mint 140 karakterrel vezette fel Arjun Kapoor jövő év elején érkező filmjének posztereit. A majdnem az idén bemutatott Tevarban ő lesz az új bw Mahesh Babu helytartója, aki már ezt egyszer megcsinálta előtte, csak telugu nyelven Okkadu címmel. 

0 Tovább

Duniya Dekhegi Tevar

Az úgy volt, hogy Amit Sharma új filmje még az idén szembejön velünk a moziban. Aztán meg mégse, lekerült a premier napirendről. Így az Okkadu bw remake csak jövőre érkezik. Arjun Kapoorral meg Sonakshival az élen. 

0 Tovább

Shruti Haasan item number a Tevarban

A dél-indiai szépséges színésznő a mellett, hogy az Okkadu bw feldolgozáshoz a hírek szerint zenét szerez és abban énekel is, még item girl szerepben is feltűnik majd.

 [FAKT]  Nikhil Advani rendezésében Sonakshi Sinha és Arjun Kapoor főszerepelnek, és az eredeti tervekkel ellentétben nem az idén láthatjuk, hanem csak jövőre. De mindjárt valamikor az elején, január környékén mutatják be.  

Az item number címe egyébként Madamiya lesz, és már le is forgatták, itt egy kép arról, hogy Shruti Arjunnal ropja. 

0 Tovább

Tevar még az idén

Bárki kérdezi, a telugu Okkadunak is lesz hindi nyelvű rímékje. Amit már biztosan be is mutatnak nekünk ebben az évben. Mégpedig december 5-én, az újonc  Amit Sharma rendezésében. A főszereplők Arjun Kapoor és Sonakshi Sinha lesznek, míg a forgatással nyáron végeznek. Addig meg álljon itt egy kép egy korábbiról.   

0 Tovább
12
»

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek