Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Atif Aslam: Piya O Re Piya

Szép ez is, úgy ahogy az az egész Tere Naal Love Ho Gaya soundtrackre elmondható. Az oly kiváló Jeene De muzsika is itt karcol, amit már kiemeltem nektek ide a blogra, ha emlékeztek még rá.

A Piya O Re Piyat Atif Aslam, a pakisztáni énekes adja elő. De nem is ez az érdekes. Hanem az, hogy a dalhoz most klip is készült. Na nem olyan klip, inkább filmpromószerű az egész.

Meg picit önpromó is. De belefér az ilyesmi. Atif Aslam, a név, ami mert megérdemli. Habár pár napja volt ilyen AR Rahmannak is. Még a végén komolyan divatja lesz ennek.     

0 Tovább

Jeene De Jeene De Jeene De és még háromszor

Ez a szám még mindig olyan jó, mint amilyen volt pár napja. Még a sokszori hallgatások, visszajátszások után sem adja meg magát. Szívesen vesszük elő újra és újra, a dallamtapadásos refrénnel együtt. Mohit Chahuan #fuckyeah! Most meg promo videt is kapott - amiről tudjuk azt is, mert tudjuk, hogy hogyan készült. Nézzük csak. Lehet a zene mondatja velem, az ahhoz fűzödő gyengéd és szoros szálak, de minden egyszerűsége ellenére ez is tetszik.   

0 Tovább

How to make it: Tere Naal Love Ho Gaya songs

Régen volt már a rovat. Jóllehet eddig nem is találkoztam olyan új dologgal, amiért érdemes lett volna posztot nyitni. Egészen eddig. Hiszen most a TNLHG zenék miatt kénytelen vagyok és voltam ezt megtenni. Egyrészt az aktualitása miatt: a soundtrack a napokban fog befutni, bár a szerencsések már a kezükbe vehették és hallgathatnak egyet mindenképpen, ez itt a reklám helye. Másrészt, mert a jó zenékhez szemmel láthatóan jó videók is fognak párosulni, amik már megtekinthetőek, nyilvánosak egy ideje bárki akárki számára. Ezekből lesz egy csokornyi a továbbiakban.

Annyi különbség azért lesz a megszokott #howtomakeitinbollywood kontentől, hogy kevesebb beszéd, és több 1234 action lesz benne. Ergó még jobban közelebb hozza azt, ahogy készülnek ezek. Tényleg csak mutatják, miközben mi itt a fotelban bámulunk tátott szájjal hogy miből is lesznek az egyes tánclépések, hogyan állnak össze végén egy teljes koreográfiává. Reggelig lehetne nézegetni az a helyzet. A kedvencem az pl, ahogy ruhát vált Ritesh _úgy táncolok mint srk_ Deshmukh a Tu Mohabbat Haiban 2:55-től, komoly. Ebből, de nem csak ebből látszik az, hogy mennyire (továbbra) is kemény meló van ezekben a zenés olykor táncos filmrészekben. Hatalmas jelenet. De van más is, csekkold csak le szépen ügyesen okosan a többit is. Megéri, megérdemli. Tessék. Ami meg lett belőlük, az eredmény, azt promo szintjén be is lehet vizsgálni.

0 Tovább

Piya O Re Piya & még 3 TNLHG zenei promó

Ének: Atif Aslam feat Shreya Goshal. Film: Tere Naal Love Ho Gaya. Színészek: Genelia D Souza és Ritesh Deshumkh. A cím pedig Pya O Re Piya, ami 1 bizony hallgatásra és nézésre ajánlott darab. Egész egyszerűen csak azért, mert szép az egész, olyan nagyszerű. Az énekben pl Atif hangja megunhatatlanul kellemes, a vidben meg a két színész mutat nagyon jól egymás mellett, heh, nem hiába lesz ott egy esküvő nemsokára. Legyen is ez így akkor a vasárnapi dallammatiné most, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Ha meg nem lenne elég, akkor a tovább mögött még több zenei zenés promo bújik meg, bátran lehet kattintani.

0 Tovább

Tere Naal Love Ho Gaya

Azt mondja a trailer, hogy februárban jön. Hm. Számoljunk is utána, mert van itt már nekünk egy Ek Main Aur Ekk Tu, egy Jodi Breakers, egy Gali Gali Chor Hai, nem kevés, de hát a Tere Naal Love Ho Gaya nélkül nem lenne teljes a hónap. Ami amúgy ezt a felhozatalt nézve nagyon romantikusra és komikusra, akarom mondani romkomosra sikeredett. Vagyis fog, ha a filmek is úgy akarják, a nézők biztosan.

Tehát TNLHG, amiben Genelia és Ritesh szerepel, akik a bemutató napján már egy párt fognak alkotni. Korábban írtam is róla. A film sztorija kábé annyi, hogy a fiú elrabolja a lányt, aki ahelyett, hogy helpmet ordítani, segít neki minden bajos tervét megvalósítani. Aztán beleszeret. Vagy belészeretnek. Érted.

A trailert nézegetve picit Jab we met dejavum volt. Csak itt a komédiára még jobban rámennek, és a dráma marad otthon. Romantika az persze lesz, de a színészek egyszerűen megkövetelik azt még jobban. Az biztos, hogy kémiára itt fel kell készülni, micsoda páros wow.  Vicces, megnyerő, tetszik. És a zenét kiemelném még. Hát intenzív lesz ez a február. Már-már moziba beköltözős.    

0 Tovább
«
12

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek