Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Talaah poszter

Majdnem falra. Majdnem. 

0 Tovább

Jee Le Zaraa remix

Így kell felpörgetni azt, amiről soha se de nem tudnád elképzelni, hogy azt aztán lehet. És mellette még egészen jól is szól. Persze az eredeti ballada az az instant, de egy ilyen hét mögé most pont ez kell. Dzsi lé zárá- 

0 Tovább

Jiya Laage Na

A Talaashból. Igazság szerint még kóstolgat a dal, nem volt úgy szerelem első hallásra, mint a Jee Le Zara, de még lehet. A betét viszont itt is nagyon patentos. Aamir kiteszi Ranit, majd let's go red light district. Az egészben pedig az a szép, hogy Rani arcára, viselkedésére ez pontosan rá van írva, hogy a férje hova fog menni még. Kareenara 'vadászik', őt követi, nem is hiába, hiszen tényleg gyönyörűen fest itt. Végül pedig...  

0 Tovább

Jee Le Zaraa

Mint egy falat levegő, úgy hiányzott már ez a mai és idei bwból. Tökéletes minden elemében. Olyan, amit el se hiszem, ha nem látom.

A zene is gyönyörű, de amilyen videót készítettek, vágtak össze hozzá az a nem mindegy. Emlékszel korábban írtam, hogy simán el tudjuk képzelni a trailer után, a sztori ismeretében a film egy adott pontján megszólaltatva. Most meg csak wow. Nézünk, mint a moziban.

Tele van érzéssel. Van egy hangulata. Érzed, hogy nem vidám, nagyon nem, közbe mégis szmájlis lesz az orcád. Imádnivaló, ahogy a múlt képei előjönnek, maga a gyerek. Aztán ott az Aaamir (rendőrként mester) és Rani (szép) kémia, ami kézzel fogható, tapintható. De milyen jól is néznek ki egymás mellett.

Ami meg leszebb az egészben, hogy tényleg elhiszed neki, ez láttán, van ilyen. Based on true story. Valóságos.        

0 Tovább

Zene ebéd mellé: Jee Le Zaraa

Ram Sampathból nem lett AR Rahman, ahogy azt előre gondoltuk. Mert a tegnap megjelent, általa megkomponált Talaash soundtrack telis tele van hangulatosabbnál érdekesebb (azért nem tökéletes) zeneanyagokkal. Mint amilyen ez. Vagy ott van a Laakh Duniya Kahe, az is mekkora. 

A Jee Le Zaarat Vishal Dadlani dalolássza, és az a legjobb benne, hogy miközbe hallgatjuk simán el tudjuk képzelni a trailer után, a sztori ismeretében a film egy adott pontján megszólaltatva. És azt hiszem ez mindent elmond tóla, nem is kell ennél több.

Aamir Khan amúgy meg a Delhi Belly és a Satyamev Jayatet követően most harmadszorra "dolgozik össze" Rammal. Jól is teszi. Ilyen egy flottul sallangmentesen működő gyümölcsöző kapcsolat, ami még na sokra hivatott.

Jajde nagyon várjuk már azokat a dalbetéteket.            

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek