Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

ABCD - Shake It Up

Így működik ez az odavissza reklám. Ami neked is jó, meg nekem is. Együtt 2013. A belső ellenség.

A mozikba február elején érkező ABCD táncosai, színészei valamint egy hamarosan látható Disney sorozat kölykei a színpadon. Két zene innen, egy onnan, és kész a mesáp. Rendben is van na, Prabhu can dance saala. A Shake it up zene meg tapadós.     

0 Tovább

Úttánc

Én is szoktam hasonlót. Csak nem így és nem kint utcán. Szóval ő nyert. Amire meg twistel az Anirudh által komponált és énekelt zseniális Ethir Neechal filmzene egyike, a Boomi Enna Suthudhe. Székben pattogos, meg is értem a csávót, hogy már kicsi volt neki és ezért nagyobb helyigényre volt szüksége a hallgatás alatt. Lehet, kitudja, én is hova jutok, ha sokat és tovább tapad a dallam.

0 Tovább

Danszolni is tudni kell

Jójó, gyerekkorba minden könnyebb. Én is képes voltam hasonlókra. Amúgy nem és fáj is a szívem, hogy ejha, nekik ez olyan könnyen megy, mint nekem az elalvás. Néhol nincs együtt a dolog, de így is rendben van, hiszen ők nem a quantum xxl, csak legfeljebb a quantum xs (ha már a méret a lényeg).   

 

0 Tovább

Próba 123

A Szingapúrban nemsokára megrendezésre kerülő IIFA Awards-on - a host szerepkörének betöltése mellet - fellép Shahid Kapoor valamint Sonakshi Sinha is. A két bw színész már nagyon, de nagyon készül a személyre szabott performanszokra, és pontosan ezt is csodálhatjuk meg a következő videókban okosan-ügyesen. Shahid nagyon tud táncolni, ez nem új. Csak az a tény, hogy most napszemüveg tolja, szimplán még nagyobb királlyá teszi - a szememben. Annyira, hogy meg is kérdem: who is quantum xxl? De azért Sonakshi is twist twist twistel, ahogy azt kell.    

0 Tovább

Jhalak Dikhhla Jaa reklámok Madhuri Dixittel

Ami az amcsiknak a Dancing with the Stars, az angoloknak a Strictly Come Dancing, vagy nekünk a Szombat esti láz, az az indiainak a Jhalak Dikhhla Jaa. A táncoló sztárok reality hamarosan az ötödik évadjának fut neki odaát. Az egyik zsűri pedig éppen Madhuri Dixit (bw színésznő) lesz, aki ezekben a promókban meg is mutatja, mit is nevezünk danszolásnak. Van egy kétjegyű szám a szívemben, amit most oda is adok neki ezek láttán. 10 pont.  

0 Tovább
«
12

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek