Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Po Po

Most ez tényleg egy jó Son of Sardar zene (Rowdy Rathore dejavum van azért közbe)? Nem hiszek a fülemnek. De lehet nem is az, hanem a dalbetét miatt érzem így. Meg persze Salman Khan is lehet az oka, aki idén már másodjára öltözik be az item boy szerepébe - a Ishqk in Paris után.

Viszont, amíg ott ezt az akadályt kevesebb sikerrel vette - az én szememben, addig itt, egy poénosabb item numberben jobban megállja a helyét. Nem írok semmi pluszt a Po po-hoz, már a cím magáért beszél, kitkat neki. Rocks.

0 Tovább

Bichdann

Nem káprázik a szemed, tényleg azt írták oda: Biggest Love Song of 2012. Hwhat? Most erre hadd ne mondjak semmit. Pláne azon előzmények ismeretében, amit az egész SOS soundtrackról gondolok meg az idei HR zenei össztevékenységről. Jót vagy semmit, nem. Ti csak inkább nézzétek, hallgassátok, hátha biggest lesz, és akkor volt értelme a posztnak. Mert igazából továbbra se mozgat ez a SOS, egyre biztosabb szkippelem. De nem csak én, hanem sokan teszik majd ugyanezt, és ülnek be JTHJ-ra. Poor Ajay, poor Sonakshi.        

0 Tovább

A SOS item boy pedig

Salman Khan. Aki megint csak nem egy időmilliomos pali. Mondom azért, mert mostanság tele van melóval, a filmjeit forgatja (most éppen a Dabanggot) állandóan, és még így is akad ideje arra, hogy cameozon (item boyként megmutassa magát) egyet itt és ott, ha már hívják. Ő ilyen. Simán letol egy Ishq in Paris után egy SOS item number szereplést és elkészítést is, ha úgy van. 

Az meg talán megvan, hogy az említett előzővel nem voltunk kibékülve, így csak remélni tudjuk, hogy ez olyan lesz, amilyen, szóval jó. Bár a minap megjelent soundtrack nem ezt akarja elhitetni. De maradjunk az item numbernél, amihez most kép is érkezett fokozva az izgalmakat és felvezetve a promót.    

0 Tovább

Raja Rani

Most már egészen biztos, hogy be lettem oltva erre az évre Himesh Reshammiya zenék ellen. Mert ezen is azt érzem igen desi, igen ezt csak szeretni lehet, aztán meg nem, mégse kell. Van egyszerűen más, vagy hát na: van jobb ennél, ha tinglitangli kell made in bw in 2012.

Aztán persze lehet az a gond, hogy maga a film sem vonz magához. Így pedig a zenének is nehéz a szívhez közel jutnia. Bár ez inkább kifogás, meg bizonyítvány - megmagyarázos, mert  a kettő nem mindig függ egymástól. Attól, hogy az egyik kurvajó, a másiknak nem feltétlenül kell annak lennie, ha úgy sikerül, hogy nem sikerül. Persze van winwin, amikor mindketten külön és együtt is nagy egészek. 

De túlragoztam, ez most nem/se tetszik.   

0 Tovább

Son of Sardar trailer

Ajay Devgan a diwalin ezzel megy szembe pl a Chopra-Srk filmmel. Háthát.

Először is nem a legszerencsésebb és legjobb az időzítés, különös tekintettel arra, hogy a Tezz, idei első filmje, amit annyira hypeoltak simán csak kudarc lett, a kutyát se érdekelte végül. Annyiban viszont lehet keresnivalója, hogy rímék lesz, amit nem csak készíteni szeretnek ott Indiában, hanem nézni is nagyon. Ezt támasztja alá, hogy sok ilyen feldolgozás volt enyhén sikeres az utóbbi időben vagy hogy és pl. Salman Khan ebből él már mióta.

Na de a SOS is akkor egy dél-indiai filmet dolgoz fel, ha minden igaz valami telugut, egy most meg nem mondom milyen címűt. Az azonban biztos, hogy Ashwni Dhir rendezi, a színészek Ajay Devgan és Sonakshi Sinha lesznek és egy tipikus igazi indiai maszálában (akciókomédiának írják) utazik majd. Amiért egyébként újabb jó pont jár neki, mert ezt műfajilag nehéz überelni. Az egyik legleglegközkedveltebbről van szó, nem hiába. Ez tényleg az övék, velük az ami igazán.

Viszont hiába is vagyok tisztába vele, hogy ez olyan lesz, amit majd látni kell, mégse érzem annak valahogy az előzetes láttán. Egyáltalán de nem villanyozott fel. Unatkoztam rajta, eh. És értem én, hogy kaland meg vicces párbeszédek jönnek-mennek, mégis azt látom, hogy a legtöbben azzal vannak elfoglalva, hogy ez az Ajay film vagy az Srk film jön ki győztesen a bemutató meccsből. És végülis mondhatod joggal, hogy én is azt emeltem ki az elején. Jap.

Az igazság az, hogy benne van az, hogy jó lesz (teszem hozzá a rímékek eddig bejöttek), de az előzetes nekem egyszerűen hazavágja. Ennél több kell. Hiányzik a tűz.        

0 Tovább
«
12

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2012.10.19.
2012.10.11.
2012.09.29.

Utolsó kommentek