Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jave Sari Duniya

Komolyan, majdnem megmozdult a jobb lábam rá. NOT. És bár vallatni nem lehetne vele, annyira még elmegy, viszont hallani se akarom újra. Avagy Himesh régi szép fényében tündököl, köszönjük neki. Ezt a dalt, meg az egész Shortcut Romeo soundtracket. A soha többé viszontlátásra, mert a film is hidegen hagy már, vagy egyre jobban. 

0 Tovább

Ishq Gangster

Az eső is egész teljes nap konstans megállás nélkül potyogott, de ez nem elég baj, vagy ez a legkisebb...volt, amikor meghallottam, végigszenvedtem az aktuális, legújabb Himesh féle Shortcut Romeo filmzene (dal és betét) promóját. Mert akkor már úgy éreztem, azok után, hogy felőlem akár hó is eshet, végülis csak nyár van. Egyszerűen csak rossz. Ami hát az egész albumra tökre igaz. Majd legközelebb. Ha lesz legközelebb!  

0 Tovább

Khali Salam Dua

Áááh, ezt megint jobb nézni, mint hallgatni. Pedig Mohit Chauhan az Mohit Chauhan, nem is rajta megy el ez a Shortcut Romeo filmzene. Himesh Reshammiya az egész elkövetője. Úgynevezett zenefelelős, aki mintha mindig egy 'hangyafasznyival' marad el a tapstól, a dicsőségtől, a megérdemelt sikertől. Mert ebben a dalban is benne van a potenciál, hogy nagy legyen, nagyobb ennél, de valahol elveszik útközbe, elveszít engem, mint egy valakit, aki szeretne jó bw zenéket kapni tőle, azt várja, hátha.

A Khali Salam Dua se kukába vele való-fajta, csak átlagos, szürke, rutinmunka, aminél kezdem azt hinni, hogy a zenei rendezőnk nem is tud varázslatosabbat, slágeresebbet, élvezhetőbbet. Remélem a továbbiakban azért segít, hogy megváltozzon a véleményem erről, egyúttal róla. 

0 Tovább

Pe Pe Pe

Egy hete ilyenkor még azon sírtam, hogy bw is válságban van, elérte az uborkaszezon, mert semmi nagy durranás, breaking news nem nagyon érkezik onnan, most meg csak kapkodom a fejem, hogy mennyi minden jelent meg, lett publikus a mai nappal. Ki érti ezt. Persze jobban szeressük az ilyet, azt meg annál is jobban, ha jó zenékkel támad. Na pont nem ilyenekkel. Mert Himesh Shortcout Romeohoz szerzett Pe Pe Pe dala tavalyi gyászos önmagát idézi. Ajh. Arról nem is beszélve, hogy emlékeim szerint valami hasonló volt már az utóbbi időben Po Po néven, ergó ez most nem talált, vagy az se, kinek hogy tetszik. Igazából nem jobb gomb kuka és elfelejteni azonnal mintha meg se történt volna, mert mondhatni fülbemászó, olyan rossz, hogy már elmegy, a betét része, amit látunk patent, de azért sokat se szabad várni tőle, a helyén kell kezelni.    

0 Tovább

Shortcut Romeo trailer

Na még egy businessman.

Az SR (fél)hivatalosan egy telugunak lesz a feldolgozása. Rendezi Susi Ganeshan, a főszerepben meg Neil Nitin Mukesh. Ő, ez utóbbi lesz az a nem megszokott bandita romeonk, aki ott szaladgál majd valahol a pjár és peszá között. Vajon hogy dönt? És érdekel e ez engem egyáltalán? Hát, igen is (Neil csinált már hasonlót és jót Johnny Gaddaar személyében) meg nem is. Hirtelen nem villanyozott fel, hogy rohanok mozi várj még meg, de azért a maga desi módján még érdekesnek érdekes lehet. Vagy unalmas. Ez is benne van. Most már csak a zene kezében van és lehet a döntés. Ámen.

0 Tovább
«
12

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2013.06.08.
2013.05.30.
2013.05.22.
2013.05.17.

Utolsó kommentek