Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hogy írják azt, hogy a hős? - DEEPIKA

Ha összeadom az idén látott Filmfare performanszokat, és megszorzom ötvennel, na még akkor se teszik ki, meg érnek annyit, mint ez a felfelefellépés Deepika Padukonetól, a 20. Life Ok Screenen Awardson.

Egészen bámulatos, lélegzetelállító, szemkápráztatás az egész, a tavalyi év legsikeresebb bw színésznőjétől. Akit valamelyik díjátadón, lehet pont ezen, meg is választottak 2013 bw hősének. Shahrukh ezen poénkodott is egy sort, hogy pont egy színésznő viszi el ezt az elismerést, de hát ez van kedves férfi színészek, teljesen jó megérdemelt helyre került a szobrocska.

Amit ez az előadás, élő dalbetét is pontosan bizonyít ezredmásodprecről-ezredmásodpercre. Az viszont, hogy a legjobb is lenne, arról nem vagyunk szentül meggyőződve ennek ellenére se. Egyszerűen van még mit tanulnia, de igaz, hogy szépségével, és tánctudasával, szorgalmával, a szakmával szembeni alázatával, ha így folytatja, könnyen egy új Madhuri vállhat belőle.

Szumma. Bár egy évből levonni következtetést nem szabad, viszont azért ez a show őt igazolja, hogy eljuthat akár oda, ahova a legnagyobbak, ahova ők tartoznak, és ahova ő is tartozhat még. Simán.

0 Tovább

18th Annual Colors-Screen Awards győztesek

Tippeltem rá anno. Vissza lehet lapozni. Nézem, voltak is telitalálatok szép számmal, ez mindenképpen öröm - nekem legalább is. Ami nem, hogy a legjobb film kategóriájában minek kellett ide két győztest hirdetni, komolyan, az teljesen felfoghatatlan (szokás, vagy mi). Remélem máshol azért nem ez lesz a forgatókönyv. Ami jól látszik, hogy a TDP az event nagy nyertese. Mellette a Shaitan (mondom én), a Delhi Belly, az Aarakshan büszkélkedhet sok-sok díjjal. De a ZNMD is kapott néhányat ámen (meg Srk mégis). So-so jó lista is lehetne ez, korrektül szólna, csak pont a legjobb filmnél remegett meg a kéz, így se olyan rossz persze. A tovább mögött a lista folytatódik még még és még.

Best Actor
Ranbir Kapoor - Rockstar

Best Actor (Female)
Vidya Balan - The Dirty Picture

Best Film
The Dirty Picture
Zindagi Na Milegi Dobara

Best Director
Milan Luthria - The Dirty Picture

Best Performer of the Year
Ekta Kapoor - The Dirty Picture

0 Tovább

18th Annual Screen Awards jelölések

A sok átadó közül az egyik. Nem a legnagyobb, de azért már a 18. lesz ez az életében, szóval felnőtté vált ilyen tekintetben. Valamikor január végén lesz az ünnepélyes event, ahol megkapják azt, a sárgás szobrot, azok, akik azt megérdemlik. A lista egyébként tök barátságos, bw filmbarát. Mentes ilyen Bodyguard, Ready, Ra One dolgoktól a főbb kategóriákban, és olyan jelölélesekkel él, amik ülnek, és teljesen jogosak (Shaitan, Shor in the City, Yeh Saali Zindagi). A továbbiakban pedig azok vannak aláhúzva, akiket szeretnénk ott látni nyertesként majd akkor a végén.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek