Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Shootout at Wadala csak 2013-ban

Sanjay Gupta miközben gengszterekről forgat a SaW-ban, addig az életben egyáltalán nem tűnik olyan tökös legénynek. Legalábbis a legutóbbi lépése ezt mutatja.

Mert miután megtudta, hogy a - Kahaani miatt eltolt, amúgy Aamir Khannal készült - Talaash egy egész héttel saját filmje előtt kerül a mozikba a legújabb változások szerint, gyorsan menekülőre vette a figurát, és fogta az irányt. De annyira, hogy meg se állt a következő év elejéig. Hiszen még a decemberi Dabangg folytatás ellen sem mert harcba szállni.

Azt mondta, hogy ez így kerek meg így a jó, hogy nem akarnak egymás üzletébe belepiszkítani, túl nagy filmek ezek ahhoz. Vagy csak egyszerűen nyuszi volt, ja.

A lényeg, hogy eddig is messze volt a SaW bemutató, most meg aztán pláne. Orvosoljuk is ezt a hírt, a tényt gyorsan egy eddig nem látott forgatási képpel, meg azzal, hogy megnézzük a camos trailert, ha megvolt azért, ha nem, azért. 

0 Tovább

Justice is their crime

Ebben az évben sem maradunk RGV (Ram Gopal Varma) film nélkül. Nem ám. A Departmentben pedig olyan sztárokat hozott össze, mint Big B alias Amitabh Bachchan, Sanjay Dutt és Rana Duggabati. Copdramara felkészülni 321. A trailer is jön nemsoká. A jelszó meg? Bad is cool. Bad is the new cool. 

0 Tovább

Shootout at Wadala először

A 2007-es Shootout at Lokhandwala folytatást Sanjay Gupta rendezi. A bemutató még odébb van, az év végére várható csak, de már most egy sajtótájékoztató keretében láthatunk belőle egy rövidke előzetest. A valós eseményeket feldolgozó gengsztermozi második felvonásában (Vivek Oberoi és Amitabh Bachchan kiválása után) olyan színészekkel találkozhatunk, mint Anil Kapoor, John Abraham, Sonu Sood, Tusshar Kapoor, Kangna Ranaut vagy éppen az Udaanban az apa szerepében felejthetetlen alakítást nyújtó Ronit Roy. Mindenképpen izgalmasnak néz ki, decemberig meg bőven van idő bepótolni az első részt.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek