Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kyaa Super Kool Hai Hum poszter

A kritikák nem szerették - őket, de az emberek igen. És ez pont elég is volt ahhoz, hogy most 7 év után visszatérjenek. A következő vid erről is szól. Arról nem, hogy a megszokott pároshoz (Ritesh-Tusshar) Sarah Jane Dias és Neha Sharma csatlakozik, de majd talán legközelebb erről is lesz valami, pl trailer formájában. De még csak nyárra jön a sequel, ami azt is jelenti, hogy addig van pár hónap még megejteni az elsőt, ha már annyira utálták a nagyok és okosok.  

Ezt meg wiki dobta ki elém. Nájsz. 

0 Tovább

Housefull 2 trailer

A poszternél már elpötyögtem magam, hogy mennyire nem gyere be ez az előzetes. Elég csak ránézni. Persze Sajid Khan a rendező nagyon nagy szórakozást, szórakoztatást remél tőle, vagy inkább attól a csomó színésztől, akiket valami ok folytán sikerült erre a projektre, a folytatásra, a szereplésre rábírnia, azok után, amilyen az első volt ugye. És akik miatt majd tömegek fognak moziba rohanni. Amire egyébként van esély, de hogy kik is ők pontosan? Tessék névsor felolvasás következik: 

Rishi Kapoor, Randhir Kapoor, Akshay Kumar és John Abraham, Asin Thottumkal, Riteish Deshmukh, Boman Irani, Mithun Chakraborty, Chunkey Pandey, Jacqueline Fernandez, Zarine Khan, Shazahn Padamsee és Shreyas Talpade!

Tudod mire jöttem rá miközben végignéztem ezeken a neveken? Arra, hogy nem is azért fontosak, mert akkora csillagok lennének bwban (egyik se khan) valamennyien, hanem, mert így együtt biztos nem láthattuk még őket. És ez valahol tényleg jó, menjen is 1 darab ok a megnézésre.

A másik ok meg lehet a zene. De ezt érezni, hogy nem mondom biztosra. Már csak azért se, mert az előzetesben hallható we no spekaes dalon kívül a többit még nem ismerjük. De azt tudjuk, hogy a Dabanggal filmfaret nyert Sajid-Wajid szerzi - a zenét, akik nem tegnap kezdték a szakmát űzni. Viszont negatívkodás és kérdőjel akad itt is bőven. Hiszen a fiúk sok nyomot eddiglen nem igen hagytak bennünk, szóval fürdünk a kételyekben tovább és előre.  

De addig is jöjjön az, amiről már sorok óta karakter szállingózik, maga a trailer, aláfeliratozva angolosan. Nos...

0 Tovább

Esküvős kontent: Genelia Weds Ritesh

Éljen az ifjú pár, Mr és Mrs Deshmukh. Akik kemény 9(!) év után keltek egybe a tegnapi nap során. Ergó minek és hova is kell sietni annyira? Az élet megvár. Az igazán jó kapcsolathoz meg idő kell. Blablabla... A lényeg, hogy most csomót kötöttek rá. God bless you.

A hagyományos indiai esküvő érdekessége az volt, hogy mégis csak két bwszínész házasodott össze. Így a megszokottnál picit nagyobbra, zajosabbra sikeredett. Többen is mentek el rá, mint általában. Gondolok itt a nagy nevekre, halakra: színészekre, a felső 10 tagjaira (politikusok stb).

Ritesh egyébként az esküvő után pár perccel már a twitterre posztolt ki egy képet magukról az újdonsült házaspárról. Erről van a kép is, ahogy éppen készíti. De ha valakinek ez se elég, mert  baaraat mazochista, fanatikus, annak alant a videó többet mutat. 

0 Tovább

Jeene De Jeene De Jeene De és még háromszor

Ez a szám még mindig olyan jó, mint amilyen volt pár napja. Még a sokszori hallgatások, visszajátszások után sem adja meg magát. Szívesen vesszük elő újra és újra, a dallamtapadásos refrénnel együtt. Mohit Chahuan #fuckyeah! Most meg promo videt is kapott - amiről tudjuk azt is, mert tudjuk, hogy hogyan készült. Nézzük csak. Lehet a zene mondatja velem, az ahhoz fűzödő gyengéd és szoros szálak, de minden egyszerűsége ellenére ez is tetszik.   

0 Tovább

How to make it: Tere Naal Love Ho Gaya songs

Régen volt már a rovat. Jóllehet eddig nem is találkoztam olyan új dologgal, amiért érdemes lett volna posztot nyitni. Egészen eddig. Hiszen most a TNLHG zenék miatt kénytelen vagyok és voltam ezt megtenni. Egyrészt az aktualitása miatt: a soundtrack a napokban fog befutni, bár a szerencsések már a kezükbe vehették és hallgathatnak egyet mindenképpen, ez itt a reklám helye. Másrészt, mert a jó zenékhez szemmel láthatóan jó videók is fognak párosulni, amik már megtekinthetőek, nyilvánosak egy ideje bárki akárki számára. Ezekből lesz egy csokornyi a továbbiakban.

Annyi különbség azért lesz a megszokott #howtomakeitinbollywood kontentől, hogy kevesebb beszéd, és több 1234 action lesz benne. Ergó még jobban közelebb hozza azt, ahogy készülnek ezek. Tényleg csak mutatják, miközben mi itt a fotelban bámulunk tátott szájjal hogy miből is lesznek az egyes tánclépések, hogyan állnak össze végén egy teljes koreográfiává. Reggelig lehetne nézegetni az a helyzet. A kedvencem az pl, ahogy ruhát vált Ritesh _úgy táncolok mint srk_ Deshmukh a Tu Mohabbat Haiban 2:55-től, komoly. Ebből, de nem csak ebből látszik az, hogy mennyire (továbbra) is kemény meló van ezekben a zenés olykor táncos filmrészekben. Hatalmas jelenet. De van más is, csekkold csak le szépen ügyesen okosan a többit is. Megéri, megérdemli. Tessék. Ami meg lett belőlük, az eredmény, azt promo szintjén be is lehet vizsgálni.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek