Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bhoot Returns trailer

Nálam jobban szerintem senki se szeretne egy jó igazi bwi horrort látni. Pontosan olyat, mint amilyen ez... nem lesz. 

Ram Gompal az, aki bár visszahozza a múltból, a sírból ezt a Bhootot, ahogy a cím mondja, csak az a kár, hogy ezt ilyen paranormal activity módra teszi. Ami meg egészen lerágott csont lett mára már, persze bwban ez is új lehet. Szóval ha onnan nézzük, akár elég szép BO karriert is befuthat magának.

Amúgy nézem és írják rá, hogy ilyen meg olyan ijesztő. Izé, nem tudom, engem nem nagyon mozgatott meg.  

0 Tovább

Bhoot Returns trailer

Avagy Ram Gompal Varma visszatér ahhoz a műfajhoz, amihez sokak szerint nem ért. Inkább akciózna már, mint hogy ijesztegetni próbálna megint 2003 után, a Bhott folytatásával. Nem tudom hogy képzeli, hisz már az se sült el jól, és akkor még ez a trailer is ilyen desi paranormal activityre megy rá, a háttérzene kopizásáráról nem is beszélve. Októberben jön, de aztán ne hogy az legyen, hogy én megmondtam.   

0 Tovább

Bhoot Returns poszter

A hiba nem az ön készülékében van. Ez egy ilyen poszter. Ami nem éppen jó. Csak mondom, a trailer se különb, de arról mindjárt. 

0 Tovább

Department trailer

Ram Gopal Varma copdramaja, desi Elit Alakulata. Ahol a rendőrségi hatalmi harcokról mesél Mumbaiban, a hangját megváltoztató Big B-vel (the mastermind), a mindig kemény Sanjay Duttal (the bad ass cop) és a fogalmam sincs ki is ez Rana Duggabatival (the recruit). Real men, real power ez kérem. És a bad is cool, a többi jelige és tagline meg ott van a poszteren. 

Izé, a trailer több mint rendben van. Nagyon sötétnek, erőteljesnek, nosztalgikusnak és nem utolsó sorban nyersnek hat. Ja meg izgalmasnak, ahol szó sincs fantáziavilágról. Persze RGV mögött nincs ott egy Kashyap vagy Sahni, akik ehhez illő sztorit is írtak volna, de ha másért nem a rendezésért, ergó miatta érdemes odafigyelni rá. Mert már itt az előzetesben is akad néhány olyan jelenet, ami nem kérdezi, hanem is megválaszolja arra a kérdést, hogy meg kell ezt-e nézni. Félelmetes. 

0 Tovább

Justice is their crime

Ebben az évben sem maradunk RGV (Ram Gopal Varma) film nélkül. Nem ám. A Departmentben pedig olyan sztárokat hozott össze, mint Big B alias Amitabh Bachchan, Sanjay Dutt és Rana Duggabati. Copdramara felkészülni 321. A trailer is jön nemsoká. A jelszó meg? Bad is cool. Bad is the new cool. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek