Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Freedom

Ami Dhanush volt bwnak tavaly, az pont nem lett Ram Charan. Aki ugyancsak 2013-ban abszolválta első hindi nyelvű moziját. De a debütálása, a Zanjeer feldolgozásban nem igazán jól sült (bezzeg a Ranjhanaa) el és akkor szépen fogalmaztam. Talán, ha többet táncolt volna, talán. Persze nem ő volt a banánhéj, nem rajta csúszott el. Most azonban visszahajokázva a hazai vízekre, tollywoodba, a telugu nyelvű filmekhez megpróbálja ott folytatni, ahol anno még a bw kiruccanás előtt abbahagyta. Drukkolunk neki, bár nagyon nem kell, ez az ő igazi játszótere, szóval menni fog. A Yevadu lesz a címe. Ennek a dalbetétnek meg a Freedom. Sálálálá.

0 Tovább

Rooba Rooba #amithallgatok

Helloszia Tollywood. Azt meg hirtelen nem is tudom, hogy a 2010-es telugu nyelvű Orange filmzenék nélkül eddig hogy létezhetett egyáltalán ez a blog. Alapkő, csiszolatlan gyémánt, szinte klasszikus mindegyik dal az albumról. A filmről azoban ez már kevésbé mondható el, de arra határozottan emlékszem, hogy azért jól szórakoztam rajta akkoriban mikor megnéztem magamnak, és jó visszagondolni rá, meg emlékezni. Így sanszos, hogy még valamikor visszatérek rá. Ram Charan meg nagy kedvenc, remélem nem is kell bemutatóköröket futni. Ha pedig a Raanjhanaat Dhanush miatt, akkor a Zanjeert meg pont miatta, az ő bw deübátálása okán lesz kihagyhatatlan kötelező képkockanéznivaló a részemről az idén. De addig is Rubá Rúbá, hej Rúbá Rúbá...ajájájó.   

0 Tovább

Készül a Zanjeer remake

Ahol és amiben Ram Charan még Priyanka kezét is megfogja, hogy aztán elmondhassa neki szembe mennyire szereti. Vagy ilyesmi. Jó kép. A telugu sztár meg biztosan megállja a helyét bwban is (itt és most debütál), nem kell félteni. A film pedig, ha hozza azt, amit az Agneepath újrázás tavaly, akkor idevele.    

0 Tovább

Ram Charan in the house. Welcome.

Tweetelte ki Priyanka a minap. Plusz képet is csatolt hozzá. Ilyet. 

A Zanjeer remaket készítik, a népszerű telugu sztár pedig itt és most fog először szerepelni bw moziban.  

0 Tovább

Ram Charan Teja a Zanjeerben

Írtunk már róla, hogy Ram Charan lesz a 73-as Zanjeer ríméknek az Amitab Bachchana. A telugu színész, sztár e szerep kedvéért igazolt bwba, és tanulja keményen a hindi nyelvet. Ahogy mondja próbálkozik, de mégis leginkább attól rezel be, hogy tényleg Big B-vel fogják majd összehasonlítani később, a film után. Bár addig még kis millió idő van hátra. Egyelőre még csak forgatnak, erről is kaptunk most képet. Vagy inkább magáról Ram Charanról, ahogy ki fog nézni.      

0 Tovább
«
12

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek