Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Oh My Love

Volt róla szó, hogy az OML a Raaz 3 egyik gyönyörű szép zenéje, amit Shreya Ghoshal és Sonu Nigam énekelnek el. Tipikusan úgy, hogy azt nem lehet és elég egyszer hallani. Sőt, még duplikálni is érdemes a blogon, attól függetlenül, hogy látottakban n/sem ejt semmi újat magában. A ma este azonban megfelelő arra, hogy újra velünk legyen.    

0 Tovább

Khayalon Mein Bhi

Van akit ezek után is érdekel a Raaz 3. Van akit nem. És vagyok én, akit lassan hidegen hagy már. A zenék még el-elmennek, viszont minden ami nem az, az nagyon kevés. Már nem is vonz igazából - ez az egész Raaz-témázás. Ebből aligha lesz megtekintés. Hiába is Esha Gupta gyönyörűsége így meg úgy. 

0 Tovább

Oh My Love

Lehet bé meg zsé az előzetes, az összes poszter, ha közbe meg ilyen zenék szólnak a fülbe most, meg majd a film alatt. Természetesen Bhatt filmről van szó, honnan találtad ki? Mégpedig a legújabb delikvenséről, a Raaz 3-ról. Ami megmutatott minden rosszat, amit csak lehet, viszont ezt a zenét meg kihagyta eddig, valamiért. Most komolyan, ezzel kellett volna kezdeni, és még lenne százalékremény a megnézésre. Mindegy.

Sonu Nigam és Shreya Ghoshal az énekesek. Jöjjenek ők. Mert jobban is énekelnek, mint ahogy én írok így már esteeste. Tényleg gyönyörű, az autounet leszámítva.    

0 Tovább

Raaz 3 poszter, a sokadik

Nem. Nem. Nem. És nem. Az eddigi poszterek is szörnyűek voltak már - Raaz-téren, és akkor jönnek még eggyel vagy ezzel itt azt gondolván, hogy majd urdu feliratosan és a nagyon megijedt Esha Guptaval lehet valami keresnivalójuk a többiek mellett. Azonban innen üzenem, hogy nulla, semmi, zéró.

Még egyszer ránézek fél szemmel, de tényleg ennél már minden csak jobb lehet. A film is. Mi reméljük. 

0 Tovább

Kya Raaz Hai

Bipasha Basu item numbere a Raaz 3-ban. Kikönyörgött egyet. Vagy még egyet. Mert már az idén a Jodi Breakersben is megvolt neki. Többet meg nem tudom minek kell. Annyira nem jó, már az a korábbi és ez se különösöbben. Mert hol van ehhez képest egy Munni, Chameli, Sheila és a többiek. Fényév távolságra messze előre minőségben, zenében, koreoban, nagybetűs szórakoztatásban is-is. Az meg csak eperszem a habon, hogy kedves Bipasharól a mai napig nem tudom eldönteni, hogy mit is kereshet még bwban. Persze van néhány ilyen színésznő rajta kívül, mondottam Katot vagy Sonam Kapoort, őket is nyugodtan ide lehet sorolni. Csak de ők legalább már mutattak valamit (ACTING!!!), ami nem ilyen, mint ez az item number mutatvány. 

0 Tovább
«
123

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2012.09.15.
2012.08.22.
2012.08.15.

Utolsó kommentek