Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hírpéntek

1) Randeep Hooda és Arunoday Singh is csatlakozott a Jism 2 casthoz, még Sunny Leone mellé.  

2) Deepika Padukone végülis ott lesz a Race folytásában, pedig sokáig úgy tűnt, hogy PC veszi át helyét, mert ő kiszállt egy másik film (Rajni) kedvéért.

3) A Times of India úgy tudja, hogy Yash Raj következő filmje - SRKval, Katrina Kaiffal és Anushka Sharmaval - egy 1973-as blockbuster a Daar modern feldolgozása lesz.

4) Márciusban kezdik el forgatni a Saheb Bawi Aur Gangster folytatását. Amiben az eredeti, jól ismert trió mellett Irrfan Khan és Soha Ali Khan is szerepelni fog.

5) Egy 1973-as klasszikust (is) feldolgoznak. A Zanjeert. Ami a korszak egyik és Amitabh Bachchan (a dühös fiatalok) meghatározó filmje volt. A forgatás áprilisban veszi kezdetét és Big B-t Ram Charan egy déli színész alakítja majd. Ő vele a telugu nyelvű filmekben találkozhattunk eddig. A rendező pedig Apoorva Lakhia lesz.

6) Sameera Ready és Priyanka Chopra után úgy fest, hogy Mallika Sherawat lesz a Tezzben item girl. A topmodell jelenleg az USA-ban van, de vissza, haza fog térni e dalra, az elkészítésére. Már nagyon igazgatott is miatta, hiszen Ajay Devgannal még eddig soha nem forgatott.

7) Most már hivatalos: Sonu Sood nem fog a Dabangg folytatásban feltűnni, hiába is írtuk azt, helyette más lesz. De hogy ki, azt majd csak akkor fog kiderülni, ha találtak is valakit.

8) Kareena Kapoor kettő, azaz kettő darab item numbert készíthet a Heroine -ban. Az egyiknek már címet is adtak: Halkat Jawani.

9) Akshay Kumar vette meg a 2011-es Ko dél-indiai blocbuster remake jogait, így tőle érkezhet valamikor a közeljövőben a hindi nyelvű feldolgozás. A kérdés már csak az, hogy Kareena és Katrina után, akik elutasították a felkérést, a most szóba hozott, megkörnyékezett Madhuri Dixit elvállalja e a szerepet vagy sem.

10) A Dhoom harmadik részét még csak most kezdik el forgatni, ebben az évben, de már a negyedik és ötödik rész várható sztár megjelenéseiről lehet olvasni mindenhol. A legújabb hírek szerint ugyanis Salman Khan a negyedikben lenne látható, míg Shah Rukh Khan is feltűnne egy résszel később, az ötödikben. Ez már csak azért is érdekes, mert a mostaniban Aamir Khan lesz a nagy név, szóval szépen lassan elkhanosodna a Dhoom.  

11) Van rá esély, hogy a tollywoodi Love Failuret, amit mostanság mutatnak (mutattak?) be, hamarosan hindi nyelven fognak majd, legalábbis bw nagyon akarja.

12) Luv Rajnan azt nyilatkozta a minap, hogy a sikeres Pyaar Ka Punchnamat mindenképpen folytatják. Ha az év végére nem is, de a következő év elején biztosan ott lesz a moziszínházakban a sequel, mindenki legnagyobb örömére.

13) Aishwarya Rai és Abhishek Bachchan gyerekének még mindig nincs neve. Pedig az Abhilashat sokan már hivatalosnak vették, tekintették. Lassan bökjenek rá a telefonkönyvre, komolyan. 

14) Saif Ali Khan meg az Agent Vinod reklámozás közben megütött valakit és ezért a rendőrök vitték el a hűvösre. Gondolom még mindig a szerep hatása alatt volt és azt hitte, hogy még a filmben van. Megesik az ilyen. 

0 Tovább

Life sahi hai

0 Tovább

Üzenetstop: Real Facts About Girls

Az egész hatalmas, de a kedvenc mégis ez, ami egyben a hét idézete is lett (0:55nél):

"Nobody can keep these girls happy. A happy woman is a myth. You can see the Batman's girl; until he became Batman, she used to say "You don't do anything, you are good for nothing, you are impotent; how can I live with you!". The day he became Batman, she says "You became Batman! I needed a normal human being. How can I live with you!"

A többi meg itt van, jól aláfeliratozva, hogy te is megértsd. Must see.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek