Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Item number: Kudiye Di Kurti promó

I love Bollywoodddddddd.

Szeretem is. De nem ezt (így). Mert minden elismerésem a koreográfiáért, a környezetért, a színekért, ruhákért, meg mindenért, csak az a zene ne lenne ennyire lapos. Értem én, hogy old igen vintageszerű, meg hogy Sonu és Shreya énekli, de ez sehol sem mentség valamire. Még ők sem tudnak szarból várat építeni, ha úgy van. 

Márpedig úgy van. Mert egyszerűen semmi bugi nincs ebben. Sőt, nulla a késztetésem van arra, hogy ettől a zenétől Salman Khannal együtt danszra táncparkettre fel mennék azonnal. Sajid-Wajid lárifári. Hatalmas csalódás lett.   

0 Tovább

Gyere gyere állj állj állj

Salman Khan végre nem saját filmjében lopja el a showt az item görlök elől, hanem ő maga lesz item boy az Ishkq in Parisban. Ahol Preity Zinta mellett ropja az Kudiye Di Kurt című számra majd. Majd meglátjuk. Egyelőre képanyag formájában mutat megálljt. De ha több kell ennél az egynél, akkor katt rá és voálá kánaán.  

0 Tovább

It's all about tonight

Oké, Preity Zinta hivatalosan is megkapja tőlem a diszkó bw dalbetétek item girl királynője címet. Nála ezt senki se csinálja jobban, fakt. Az It's all about tonight erről szól. Meg arról, hogy  már biztosan lesz egykétháromnégy perc értékelhető része az Ishkq in Parisnak. Amit amúgy trailerszerűen eléggé utáltunk és lehúztunk. De hát minek a hype, amikor ilyenek esnek be kinder meglepetésre, mint ez dalbetét promó.

Látányra is rendben van, zenében meg multikulti próbál lenni. Most lehet kijavítani, de nem nagyon rémlik, hogy korábban hallottam volna olyan bw zenét, ahol ez a két nyelv bármilyen és akármilyen formában, kontextusban szerepelt volna egymás mellett. Jó az egyik csak pár szó, de tetszik az ilyen maszálázás. A hindi sorok amúgy Sunidhi Chauhan, a franciák meg Sophie Choundry szájából szólnak így szépen. Nagyon szépen.

Irány a parkett.   

0 Tovább

It's all about tonight

Csak azért teszem közzé, hogy lássuk, KJo is lássa a tegnapi után, hogy milyen is az, amikor Preity Zinta diszkós dalbetétet csinál. Na ilyen, meg pont olyan, amilyennek lennie kell ennek a tételnek bwban. PZ amúgy lehet megkapja tőlem a diszkó dalbetétek királynője címet, ha az It's all about tonight-tal is bezsákolja magát a szívembe. Ehhez persze a zene is kell, koreográfia satöbbi. Meglássuk. Mert ez még csak 15 sec. Szumma, jobban várom ezt promot, mint magát a filmet. 

0 Tovább

Ishq in Paris poszter

Hidegben, sálban, nagykabátban, mégis miniben. Ki érti ezt?  

0 Tovább
«
12

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek